Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλοί συνάνθρωποί μας η EUROMEDICA συμμετέχει ενεργά στη δράση “Σε Αναμονή”. 

Η δράση “Σε Αναμονή” ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015 με στόχο τη δημιουργία μιας «αλυσίδας αγάπης» σε όλες της γειτονιές της Ελλάδας. Η φιλοσοφία είναι απλή, το μόνο που απαιτείται είναι ένα μικρό απόθεμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους άστεγους, άνεργους και άπορους συνανθρώπους μας. Οι πελάτες αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση, κάνοντας τα/τις διαθέσιμα/ες σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη δράση, η EUROMEDICA δημιούργησε το check up “Σε Αναμονή”. Πρόκειται για ένα πακέτο εξετάσεων (περιλαμβάνει γενική αίματος, χολιστερίνη, σάκχαρο, SGOT, SGPT, ουρία, κρεατινίνη), το οποίο προσφέρεται με μόλις 7 ευρώ. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή της EUROMEDICA στο check up “Σε Αναμονή” αγγίζει το 90% (αρχική τιμή πακέτου για ιδιώτες 60,25 ευρώ).

Το check up προπληρώνεται και μπαίνει στο καλάθι αναμονής της EUROMEDICA, από το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί ανά πάσα στιγμή από κάποιον που το έχει ανάγκη και δεν μπορεί να το πληρώσει.

Δικαιούχοι του check up είναι άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άνεργοι, άποροι και άστεγοι), ενώ η EUROMEDICA μέσω του συστήματος Diagnosis δίνει τη δυνατότητα εξαργύρωσης του πανελλαδικά, σε οποιαδήποτε μονάδα της υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης της εξέτασης.

‘’Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της φτώχειας, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι δύο αξίες που δεν μπορεί να βρίσκονται σε… αναμονή. Σταθερή στη δέσμευσή της για έμπρακτη προσφορά σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, η EUROMEDICA συμμετέχει ενεργά στη δράση και καλεί όσους πολίτες μπορούν να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης.’’

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο