Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του και συνεχίζοντας την προσφορά προς τους νέους ιατρούς, προκηρύσσει 14 υποτροφίες για πτυχιούχους της Ιατρικής που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μετεκπαιδευτικού προγράμματος του ΥΓΕΙΑ στις παθολογικές ή χειρουργικές ειδικότητες.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών, από 16/09/2016 έως και 16/01/2017 και απευθύνεται σε νέους ιατρούς, που πρόκειται να ειδικευτούν στις ειδικότητες της Παθολογίας και Χειρουργικής και οι οποίοι σκοπεύουν να εργαστούν ως νοσοκομειακοί ιατροί.

Περιλαμβάνει παρακολούθηση των εργασιών των Παθολογικών Κλινικών, καθώς και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας ή των Χειρουργικών Κλινικών και των άλλων Εξειδικευμένων Τμημάτων του Νοσοκομείου. Επίσης, περιλαμβάνει φροντιστηριακά μαθήματα Παθολογίας και Χειρουργικής από ιατρούς του ΥΓΕΙΑ, καθώς και ειδική εκπαίδευση στις απεικονιστικές μεθόδους.
Στο τέλος του τετραμήνου, σε ειδική τελετή θα χορηγηθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης και οικονομική ενίσχυση 1500 € (απαραίτητη προϋπόθεση η παρακολούθηση όλου του τετραμήνου και όλων των επιστημονικών εκδηλώσεων του νοσοκομείου). Η επιλογή των σπουδαστών θα γίνει βάσει κριτηρίων από Επιτροπή μετά από συνέντευξη.

Όλες οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13/09/2016 και την Τετάρτη 14/09/2016.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιατροί, χρειάζεται να αποστείλουν ή να καταθέσουν στη Γραμματεία της Ε.Ε.Ι.Υ. (2ος όροφος, Γραμματεία Τμήματος PET/CT) τα παρακάτω:

  • αίτηση (στην οποία θα αναγράφεται ΔΟΥ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και η επιλογή του Παθολογικού ή του Χειρουργικού Τομέα του προγράμματος)
  • σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  • φωτοτυπία πτυχίου της Ιατρικής Σχολής όπου αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου
  • φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
  • πρόσφατη φωτογραφία ταυτότητας/διαβατηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Ε.Ε.Ι.Υ (09.00–15.00 στο τηλ: 210 686 7199, κα Ευαγγελία Σωφρονά).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οπιοειδή στην εγκυμοσύνη: Καμία σύνδεση με ψυχιατρικές επιπτώσεις στα παιδιά [μελέτη]
Οι νικητές των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Long CoViD και δύσπνοια [μελέτη]