Σκοπός της εταιρείας είναι να αναδείξει, μέσα από ένα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και με δυνατές συνέργειες, όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που απαρτίζουν τον τρόπο ζωής APIVITA. Μέσα από ζωντανές εκδηλώσεις, κύκλους σεμιναρίων, special ad hoc events, θα προσπαθήσει να μεταδώσει και να καλλιεργήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, σκέψης, δράσης. Τη χρονιά αυτή θα μοιραστεί μαζί σας, τη βαθιά γνώση για τα μελισσοκομικά προϊόντα και τα βότανα της Ελλάδας, την ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς, την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, την ενίσχυση της αειφόρου επιχειρηματικότητας, την βαθιά πίστη μας στη διαρκή μάθηση.

‘’Για τον λόγο αυτό,

• Επιστρατεύουμε το έμπειρο τμήμα Εκπαίδευσης της APIVITA και δίνουμε στο κοινό μας τη δυνατότητα να γνωρίσει δωρεάν, όχι μόνο τα προϊόντα μας, αλλά και πώς να προσεγγίσει ολιστικά την υγεία και την ομορφιά, μέσα από συμβουλές και πρακτικές εφαρμογές.

• Εγκαινιάζουμε 3 Ακαδημίες APIVITA: Αρωματοθεραπείας, Βοτανολογίας και Εναλλακτικής Βρεφικής Φροντίδας, με υπεύθυνη προγράμματος την αναγνωρισμένη Αρωματοθεραπεύτρια Σοφία Τριάντου σε συνεργασία με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Η ακαδημία της APIVITA απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να εμβαθύνουν περισσότερο στην εκάστοτε θεματολογία και κάθε κύκλος θα έχει διάρκεια 2-4 μήνες, ενώ θα παρέχει στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης.

• Σας προσκαλούμε σε μαθήματα Holistic Life Coaching με τη Σοφία Κουτσιανά που θα συνδυάσει τεχνικές της Yoga, αναπνοές, κίνηση, ομιλίες, συζήτηση, διαλογισμό για να μας υποστηρίξει στον δρόμο για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

• Ανοίγουμε τις πόρτες μας στην κοινότητα Gyrokinesis της πόλης, με μαθήματα ειδικά για προχωρημένους και δασκάλους με τον διεθνούς φήμης δάσκαλο Jackson Kellogg, που ζει και εργάζεται στη χώρα μας.

• Συνεργαζόμαστε με τις εκδόσεις Πατάκη για τα Σαββατιάτικα μεσημέρια αφιερωμένα στην οικολογική ευαισθητοποίηση των παιδιών, μέσα από παιχνίδι, θέατρο, ανάγνωση της παιδικής σειράς παραμυθιών «ΟΙΚΟλογήματα». Οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά από τον συγγραφέα-εκπαιδευτικό Βαγγέλη Ηλιόπουλο, συγγραφέα της σειράς ΟΙΚΟλογήματα τα οποία περιέχουν παιδαγωγικά σχεδιασμένες δραστηριότητες από τη Βασιλική Νίκα.

• Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Οργάνωση ΓΗ και ξεκινάμε τις μηνιαίες «Συζητήσεις της Γης» για να προτείνουμε έναν πράσινο τρόπο ζωής μέσα στις σύγχρονες πόλεις.

• Συναντάμε την Wise Greece, και συνδιοργανώνουμε μια ξεχωριστή Γιορτή γεύσεων και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας για να υποστηρίξουμε τα κοινωνικά παντοπωλεία της πόλης μας (Δεκ.2016)

• Καλούμε ξεχωριστές προσωπικότητες για μοναδικές, δωρεάν σε όλους ανοιχτές συζητήσεις.

• Και φυσικά οργανώνουμε τις ειδικές εορταστικές μέρες, με special event και workshop που θα ανακοινώνονται καθώς προχωράει η χρονιά.’’

Περιμένει το κοινό το Σάββατο 8 Οκτωβρίου από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι σε μία εορταστική παρουσίαση του προγράμματος και γνωριμία με την ομάδα της APIVITA και τους υπευθύνους όλων των σεμιναρίων και εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει special preview και παρουσίαση των σεμιναρίων, αλλά και δοκιμή της νέας σοδιάς μελιών και μελισσοκομικών προϊόντων της APIVITA, χυμούς από το Organic Juice Bar και πολλά δώρα έκπληξη, για ένα χαρούμενο Φθινόπωρο γεμάτο ευεξία, δημιουργικότητα και συνεργατικότητα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Παραχώρηση 150 στρεμμάτων για ανέγερση νέου ογκολογικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
"Τεράστια ανησυχία" ΠΟΥ για μετάδοση γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους
Νέο τεστ ούρων ανιχνεύει τον καρκίνο της κεφαλής και του τραχήλου