Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ πάντα ευαισθητοποιημένοι στις κοινωνικές ανάγκες, συμμετέχουν για ακόμα μία φορά σε μία από τις Αποστολές που διοργανώνει η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ».

Με ειλικρινές ενδιαφέρον για όσους στερούνται πρόσβασης σε κάτι τόσο βασικό, όσο οι υπηρεσίες Υγείας, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ», προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους της Κιμώλου. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα δυσχεραίνει η πρόσβαση στο νησί και οι κάτοικοι απομένουν σχεδόν αποκλεισμένοι από κάθε είδους ιατρική περίθαλψη.

Στις 17 Νοεμβρίου 2016 και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τα σκάφη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» θα ξεκινήσουν για μία ακόμα αποστολή «Σταγόνα Αγάπης» στο Αιγαίο, για ένα ταξίδι 87 ναυτικών μιλίων, με επιβάτες τα μέλη της Λέσχης και φυσικά τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ μας.

Θα δημιουργηθούν προσωρινά Ιατρεία όπου θα εξετάζονται οι κάτοικοι του νησιού. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπου η προσέλευση ασθενών στα Ιατρεία πιθανόν να μην είναι δυνατή, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, θα πραγματοποιήσουν κατ' οίκον επισκέψεις στο νησί.

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ θα συνεργαστούν και πάλι με τα μέλη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ», παρέχοντας τις ιατρικές υπηρεσίες τους σε εκείνους που ζουν ξεχασμένοι, το μεγαλύτερο μέρος του έτους.