Το «Μαζί για το Παιδί», η Μέριμνα και η Ελληνική Εταιρεία για την Ανακουφιστική Φροντίδα Παιδιών και Εφήβων διοργανώνουν το 3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας με θέμα «Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα: Δικαίωμα στην ποιότητα ζωής», στις 17 Δεκεμβρίου 2016, στο Electra Palace Hotel, στην Αθήνα.

Το συμπόσιο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (Ιατροί, Νοσηλευτές, Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Φυσιοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές κ.α.), εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς, φοιτητές και στο ευρύτερο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμπόσιο και τους τρόπους προεγγραφής/ εγγραφής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συμποσίου: www.symposium.ppc.org.gr

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.

Αγ. Θωμά 14, Αθήνα 115 27 |  Τηλ.: 210 7482690 | Fax : 210 7482664 | E-mail: [email protected] | www.mazigiatopaidi.gr | www.facebook.com/mazigiatopaidi | https://twitter.com/mazigiatopaidi | www.instagram.com/mazigiatopaidi/

 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Να δοκιμάσω να παίρνω μικροδόσεις καφέ;
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα