Σήμερα στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, στις 6.00 μ.μ, θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση "Το όνειρο των Χριστουγέννων" από το χορωδιακό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας «MusicArte»

Πρόκειται για ένα έργο που μιλάει για τα παιδικά όνειρα, για τη δύναμη της αγάπης ως οικουμενική αξία, «…κανένα παιδί μοναχό του δεν πρέπει να μείνει ξανά σε αυτό το γαλάζιο πλανήτη, σε σκοτεινή γωνιά….» αλλά και για όλους τους μεγάλους που δεν ξεχνούν τα παιδικά τους όνειρα «…όσοι ελπίζουνε ποτέ τους δε γερνάνε…». Άλλωστε αυτό δεν είναι και το πνεύμα των Χριστουγέννων; Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Λάρισας) και τα έσοδά της θα διατεθούν για τους σκοπούς της εταιρείας.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και οι εκπρόσωποί της στη Λάρισα έχουν να επιδείξουν σπουδαία μακροχρόνια δράση τόσο στην ενημέρωση και την πρόληψη όσο και στην παροχή σημαντικής βοήθειας στους νοσούντες.

Η Διεύθυνση, οι διδάσκοντες και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, από την άλλη, θέτοντας την Τέχνη στην υπηρεσία του ανθρώπου, επιδεικνύουν ευαισθησία απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα και προωθούν με ποικίλες μορφές προσφοράς την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία. Το Μουσικό Σχολείο, επιθυμώντας να συμβάλει στο έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας διατηρεί συνεργασία με το παράρτημά της στη Λάρισα και διοργανώνει τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο για να συνδράμει τους σκοπούς της.