Διακεκριμένοι νευρολόγοι από κάθε πλευρά του κόσμου και της Ελλάδας, θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα , εν όψει του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιστημονικών Αντιπαραθέσεων στη Νευρολογία (CONy), που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Μαρτίου 2017, στο Ξενοδοχείο Athens Hilton. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2008, είχε φιλοξενηθεί στην Αθήνα 2ο Διεθνές Συνέδριο CONy με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή.

Σε αντιδιαστολή με την κλασική δομή πολλών συνεδρίων που παρέχουν άπλετη πληροφόρηση αλλά περιορισμένες δυνατότητες για συζήτηση, το πρόγραμμα και η μορφή των συνεδριών του CONy έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν το βήμα και το χρόνο σε εξειδικευμένους επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο να συζητήσουν και να συγκρίνουν εμπειρίες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες σύνεδροι έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να αντιπαραθέσουν τις απόψεις τους πάνω σε άλυτα ζητήματα της νευρολογίας με διεθνώς καταξιωμένους επιστήμονες. Ο απώτερος στόχος του CONy είναι να θωρακίσει τον επιστήμονα με ακριβείς, αξιόπιστες και τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις, οι οποίες θα συμβάλουν καθοριστικά και ουσιαστικά στην  αποτελεσματικότερη καθημερινή φροντίδα των ασθενών.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αντιπαραθέσεων στη Νευρολογία περιλαμβάνονται η Νόσος Alzheimer’s και η Άνοια, η Επιληψία, ο Πονοκέφαλος, η Πολλαπλή Σκλήρυνση (Σκλήρυνση κατά Πλάκας), η Νόσος του Parkinson και οι συναφείς κινητικές διαταραχές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με ελληνική χροιά παρουσιάζουν οι  Ειδικές Θεματικές Ενότητες: "Νόσος Αδαμαντιάδη - Μπεχτσέτ", "Η αναφορά στον Εγκέφαλο και το Νου στην αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και Μυθολογία», και «Η Ελληνο-Ιταλική οικογένεια Contursi: από το παρελθόν στο μέλλον".

H συμμετοχή του Συνεδρίου αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.000 συνέδρους απ΄όλο τον κόσμο.

Για τους Έλληνες συνέδρους ισχύουν ειδικά (μειωμένα) κόστη εγγραφής της τάξεως του 50% επί των τιμών που ισχύουν για τους ξένους συνέδρους.

Τις εγγραφές των Ελλήνων συνέδρων καθώς και άλλες τοπικές υπηρεσίες οργανωτικής υποστήριξης για το συνέδριο έχει αναλάβει η εταιρεία Erasmus Conferences Tours & Travel.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Παπαοικονόμου, [email protected] , 210 7414733

Η ιστοσελίδα του συνεδρίου με αναλυτικές  πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, το Επιστημονικό Πρόγραμμα και τον τρόπο εγγραφής είναι η http://www.comtecmed.com/cony/2017 

Επισυνάπτεται το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τι συμβαίνει με το Relyvrio που "κόπηκε" η διάθεσή του στην Ελλάδα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη