Η ερασιτεχνική ορχήστρα της Pfizer Hellas, στο πλαίσιο των εθελοντικών της δράσεων για τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, με αφορμή την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος.

Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Ενότητας Ν. Χαλκηδόνος, πάνω από 300 μέλη των τριών Κ.Α.Π.Η., απόλαυσαν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα από τους μουσικούς της Pfizer Hellas Band και διασκέδασαν με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κ. Βαγγέλης Κουμαριανός και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Θεόδωρος Μανωλεδάκης, δηλώνοντας σχετικά: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Pfizer Hellas και όλα τα μέλη της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της εταιρείας, που για άλλη μια φορά προσέφεραν στιγμές χαράς και διασκέδασης στους ηλικιωμένους δημότες μας. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να υλοποιούν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, που συμβάλλουν στην επίτευξη του διαρκούς στόχου της αναβάθμισης της ζωής των συνανθρώπων μας".

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας δήλωσε: "Για όλους εμάς, τα μέλη της Pfizer Hellas Band, κάθε μουσική εκδήλωση είναι μια δυνατή συναισθηματική εμπειρία. Μέσα από τη μουσική, εκφράζουμε ένα μικρό δείγμα της αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης μας προς τους μεγαλύτερους σε ηλικία συνανθρώπους μας. Δέσμευσή μας είναι η συνέχεια των προσπαθειών που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια για να προσφέρουμε στιγμές χαράς στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας".

Η ορχήστρα δημιουργήθηκε από μια ομάδα εργαζομένων με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική και με έναν μοναδικό σκοπό: να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Μέχρι στιγμής οι εθελοντικές της δράσεις έχουν αγκαλιάσει περισσότερους από 3.500 ηλικιωμένους συμπολίτες μας, με μουσικές εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει σε ΚΑΠΗ, γηροκομεία και Κοινωφελή Ιδρύματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ερευνητές στοχεύουν να θεραπεύσουν την οστεοαρθρίτιδα σε 5 χρόνια - Οι αρθρώσεις θα αυτοθεραπεύονται
Ερωτήματα χωρίς απάντηση για τις προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας
Αφρικανική σκόνη: Πού είναι το υπουργείο Υγείας;