Από τις πρώτες ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες είναι απαραίτητο να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από τις ακτίνες του ηλίου όσο και αν αυτές ακόμη δεν είναι αισθητές και δυνατές. Ο ήλιος έχει πολλές θετικές πλευρές και μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι, αφού μας γεμίζει με θετική ενέργεια. Η FREZYDERM, γνωρίζοντας όλες τις ανάγκες του δέρματος για σωστή και αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, παρουσιάζει τις προτάσεις της για το φετινό καλοκαίρι ώστε να χαρούμε τη λαμπερή πλευρά του ήλιου!

Τα αντηλιακά της FREZYDERM προσφέρουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία), ενώ παράλληλα έχουν άριστη εφαρμογή. Κάθε προϊόν της FREZYDERM είναι ειδικά σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε ηλικίας, κάθε φωτότυπου και κάθε τύπου δέρματος ξεχωριστά. Αυτό το καλοκαίρι, δύο νέα προϊόντα και ένα ανανεωμένο έρχονται να εμπλουτίσουν την ολοκληρωμένη μας σειρά αντηλιακής προστασίας.

Sun Screen Color Velvet Face SPF 30

H σειρά των Sun Screen Velvet εμπλουτίζεται με το νέο αντηλιακό προσώπου Sun Screen Color Velvet SPF 30 προσφέρει όσα δεν τολμούσαμε να ζητήσουμε από το αντηλιακό μας. Αόρατη προστασία και ομοιόμορφη κάλυψη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που το περιγράφουν.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έγχρωμο, αντηλιακό προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή με ένα άγγιγμα. Εξασφαλίζει υψηλή  προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γιατί προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Η επαναστατική τεχνολογία Second Skin Technology, που διακρίνει τη σειρά, δημιουργεί ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα» για ηλιοπροστασία χωρίς γυαλάδα και λευκά ίχνη, και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Anti-Thermal Spring Sea Water Mist

Ολοκληρωμένη φροντίδα από την ακτινοβολία του ήλιου δεν συνίσταται μόνο στην εφαρμογή αντηλιακού προϊόντος.

To Anti-Thermal Spring Sea Water Mist, με νέα εμπλουτισμένη σύνθεση με Spring Sea Water, αποτελεί καταπραϋντικό νερό που δροσίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα.

Πρόκειται για «ενεργό» θαλασσινό νερό με υψηλή ενυδατική δράση που αντλείται από  βάθος  22 μ. στη Βρετάνη, της Γαλλίας αφού έχει περάσει μέσα  από  ένα  υποθαλάσσιο βραχώδη σχηματισμό άμμου και γρανίτη. Λόγω αυτής της διάβασης είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η πρωτοποριακή φόρμουλά του προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα ενισχύει το λιπιδικό φραγμό, συγκρατεί την ενδογενή υγρασία και μειώνει την απώλεια ελαστικότητας.

Kids Sun Care SPF 50+ Wet Skin Spray

Από την εισαγωγή νέων προϊόντων δε θα μπορούσε να λείπει και νέο αντηλιακό ειδικό για τη φροντίδα της επιδερμίδας των παιδιών μας.

Πρόκειται για το Kids Sun Care SPF 50+ Wet Skin Spray, αντηλιακό spray που ψεκάζεται απευθείας σε βρεγμένο δέρμα και παρέχει πολύ υψηλή προστασία. Είναι ιδανικό για παιδιά καθώς ο τρόπος εφαρμογής του είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να μην διακόπτεται το παιχνίδι ή την αθλητική δραστηριότητα σε θάλασσα ή παραλία. Έχει στοχευμένο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου. Η σύνθεσή του είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μην αφήνει λευκά ίχνη. 

Με τη βοήθεια και την ολοκληρωμένη προστασία της FREZYDERM, φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και την επιδερμίδα των παιδιών μας και χαιρόμαστε άφοβα τον ήλιο!

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Gracell Biotechnologies Inc. από την AstraZeneca
Νεανικά ρευματικά νοσήματα: Αιτιολογία, νέες θεραπείες, ο ρόλος του παιδιάτρου