Η χορωδία του 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου θα παρουσιάσει πρόγραμμα με τίτλο «Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Νίκο Γκάτσο», την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00, στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Τη χορωδία συνοδεύει μικρή Ορχήστρα από έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους και μουσικούς.

Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Προγράμματος είναι η εκπαιδευτικός μουσικής του σχολείου Φλώρα Ραφελέτου, η οποία έχει την επιμέλεια, τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της χορωδίας και της ορχήστρας. 

Στην ορχήστρα συμμετέχουν η Σταυρούλα Μεντή, σολίστ και καθηγήτρια βιολιού - μουσικοπαιδαγωγός, ο Νίκος Τσολιάς, σολίστ και καθηγητής λαϊκών εγχόρδων και συνθέτης τραγουδοποιός, η Στέλλα Δεσποτίδου, δασκάλα του σχολείου με γνώσεις κρουστών, ο Μανώλης Μιχαλέτος, δάσκαλος του σχολείου και κιθαριστής. Στην απαγγελία των ποιημάτων η δασκάλα του σχολείου Αγάπη Θεοδωρίδου.

Το πρόγραμμα βρίσκεται στη σελίδα: www.onasseio.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Καταγγελία Καλλιάνου για το σύστημα Υγείας - Η απάντηση Γεωργιάδη στον βουλευτή της ΝΔ
C. Rodseth: ‘’Κλειδί η συμμετοχή της βιομηχανίας στη διαδικασία της Κοινής Κλινικής αξιολόγησης για την επιτυχή εφαρμογή του νέου πλαισίου HTA’’
Σωματικά προβλήματα εμφανίζουν συχνά άνθρωποι με σχιζοφρένεια ή διπολική διαταραχή