Μέσα στις δύσκολες για  όλους μας  καταστάσεις που  ζούμε για πολλούς θα ακούγεται περίεργη ή και ανεδαφική η πρόσκληση για  εθελοντική αιμοδοσία, σημειώνει το ΚΕΘΕΑ Νόστος.  ‘’Όμως θέλουμε να πιστεύουμε στον ανόθευτο αλτρουϊσμό που δεν διακρίνει εποχιακές συγκυρίες  και δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά μηνύματα. Αντίθετα αυτός  γίνεται ακόμα πιο  απαραίτητος στις μέρες που  τα πράγματα δυσκολεύουν για την κοινωνία.

Η  προηγούμενη εθελοντική  αιμοδοσία θεωρήθηκε επιτυχής από πλευράς προσέλευσης.

Έχοντας όμως μπροστά μας την προσεχή εθελοντική αιμοδοσία  θέλουμε να  τονίσουμε και πάλι την αξία της  δικής μας τράπεζας αίματος.

Η τράπεζά μας, μας καλύπτει σε οποιοδήποτε επείγον ή μη πρόβλημα δικών μας ατόμων   εφόσον κληθεί ,σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες της. Η ευγενής προσφορά των φίλων αιμοδοτών φαίνεται να μην αρκεί.

Μην ξεχνάμε ότι αν για εμάς οι δυσκολίες είναι αυτές που βιώνουμε για κάποιους άλλους είναι διπλές  τη στιγμή που σηκώνουν και το φορτίο της ασθένειας.

Η συντήρηση της τράπεζάς μας χρειάζεται την αθρόα προσέλευση νέων εθελοντών.

Για αυτό γίνεται έκκληση προς κάθε έναν ξεχωριστά να κάνει το απλό βήμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η συμμετοχή  αυτή  θα χαρακτηρίζει με τον  πιο  θετικό τρόπο το πρόσωπό μας στο κοινωνικό πεδίο.

Δίνουμε λοιπόν το νέο μας ραντεβού για την εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 15 Mαϊου  στο κτίριο της Κολοκοτρώνη, 13:00-17:00.’’

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα