H BIAFIN® είναι μία κρέμα που προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από καψίματα και ερεθισμούς και βοηθά στη φυσική ανάπλαση του δέρματος. 

Η BIAFIN® γεννήθηκε πριν από 40 χρόνια στη Γαλλία, όταν ένας φαρμακοποιός την παρασκεύασε με βάση την τρολαμίνη ως ένα αναπλαστικό γαλάκτωμα που θα απάλυνε το κάψιμο του δέρματος από το σιδέρωμα. Τα αποτελέσματα ήταν τόσο εντυπωσιακά που διέδωσαν τη φόρμουλα στα νοσοκομεία της Μασσαλίας, καθιερώνοντάς την ως αποτελεσματική ενυδατική αγωγή  για την επανόρθωση του δέρματος ασθενών που ακολουθούσαν ραδιοθεραπεία.

Ποια είναι τα κύρια οφέλη της BIAFIN®;

  • Προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από το κάψιμο
  • Ενυδατώνει το δέρμα
  • Επιταχύνει τη φυσική ανάπλαση του δέρματος*, όπως αποδεικνύουν πολλαπλές μελέτες2
  • Απλώνεται εύκολα και έτσι δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα
  • Έχει ευχάριστο άρωμα

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η BIAFIN®;

  • Ηλιακή ακτινοβολία: H παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να σας κάψει χωρίς να το καταλάβετε. Η BIAFIN® καταπραΰνει την ερυθρότητα και μπορεί να ανακουφίσει γρήγορα την ερεθισμένη σας επιδερμίδα από την επίδραση του ήλιου.
  • Θερμότητα: Κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων όπως το μαγείρεμα ή το σιδέρωμα, υπάρχει ο κίνδυνος καψίματος, αν η επιδερμίδα σας έρθει σε επαφή με καυτές επιφάνειες. Σε τέτοια περίπτωση, μία κρέμα ανάπλασης είναι απαραίτητη για να αποκαταστήσει την όψη της επιδερμίδας σας.
  • Ερεθισμοί δέρματος: Διάφοροι παράγοντες «απειλούν» καθημερινά το δέρμα σας. Αποτρίχωση, ξύρισμα και τριβή κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής δραστηριότητας είναι μόνο μερικοί παράγοντες που μπορεί να το ταλαιπωρήσουν και να προκαλέσουν ερυθρότητα και ερεθισμό στο δέρμα σας ή ακόμη και πόνο.

Η BIAFIN® είναι ο Ειδικός για την Ανάπλαση του δέρματος1 σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις  και αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο στο φαρμακείο του σπιτιού σας.

Βρείτε την στα φαρμακεία !

*Ανώτερη στοιβάδα του δέρματος

1. IMS Pharmatrend©, Burn Sunburn Database, Sell Out Value, MAT 08/16, France

2. Kircik, L. Study of trolamine-containing topical emulsion for wound healing after shave biopsy. Therapeutics for the Clinical, Cutis .2009; 83: 326-332

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις