Το καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να εξελιχθούν σε ύπουλο εχθρό για τα πόδια και να οξύνουν τα προβλήματα κυρίως των φλεβικών, αλλά και των αρτηριακών παθήσεων.

Παράλληλα, η αφυδάτωση του οργανισμού λόγω της υπερβολικής ζέστης και της μεγαλύτερης έκθεσης στον ήλιο, μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές και στο αρτηριακό δίκτυο, ιδίως εάν υπάρχουν στενωμένες αρτηρίες.
Με αυτά τα δεδομένα, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σχεδίασε ένα βασικό πακέτο αγγειολογικού ελέγχου, το οποίο προσφέρεται σε όσους καλέσουν από την Δευτέρα 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.
Ειδικότερα, ο προληπτικός αγγειολογικός έλεγχος περιλαμβάνει:

*Κλινική Εξέταση από Αγγειοχειρουργό
*Τriplex κάτω άκρων (φλεβών/αρτηριών), εφόσον κρίνεται απαραίτητο κατόπιν ενδείξεων, με χρήση Ασφαλιστικού φορέα και απορρόφηση της συμμετοχής του ασφαλισμένου.
Το παραπάνω πακέτο προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των €40.

Για να κατοχυρώσουν το ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210.6972315 (από την Δευτέρα 12/06 έως την Παρασκευή 16/06 και ώρες 08.00 – 15.30) ή να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Kρατά δυνάμεις και ποντάρει στα προϊόντα non-Covid η Pfizer
Γιατί πονά το σώμα μου
Ο θυμός αυξάνει τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο καρδιοπάθειας [μελέτη]