Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΤΕΙ Πελοποννήσου, οργανώνει και λειτουργεί για δεύτερη ακαδημαϊκή χρονιά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας».

Το επιτυχημένο πρόγραμμα, είναι 18μηνης διάρκειας και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στα «Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας». Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι, πτυχιούχοι πανεπιστημίων και ΤΕΙ που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας κι Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στον τομέα της Διοίκησης Τεχνολογίας, Πληροφορικής κι Επικοινωνιών στην Υγεία.

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και η διδασκαλία βασίζεται σε μικτό σύστημα μάθησης, συνδυάζοντας δια ζώσης και εξ’ απόστάσεως εκπαίδευση.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων γίνονται δεκτές έως 4 Αυγούστου 2017.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο: http://tms.teipel.gr/.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ή θα ταχυδρομούνται με την ένδειξη:

Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Υγείας» (Αντικάλαμος Μεσσηνίας, Τ.Κ. 24100, τηλ. 2721045300), από 6 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]