Τα νέα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor περιέχουν ιδανική αναλογία μικρο- και μακρο-θρεπτικών συστατικών μεταξύ τους για μέγιστη δράση.

Όπως στη φύση, οι φόρμουλες Natural Doctor είναι ολοκληρωμένες και προσφέρουν ταυτόχρονη χορήγηση πολλαπλών θρεπτικών συστατικών, που το καθένα ενισχύει την δράση του άλλου. 

Παρασκευάζονται από φυσικές ύλες ανώτερης ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις GMP, είναι ελεύθερα από χρωστικές ουσίες, γλουτένη, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα μαγιάς, καλαμποκιού σίτου ή γάλακτος.

Ο νέος συνεργιστικός συνδυασμός «τριπλή δύναμη ενέργειας» αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό, προσφέρει ενέργεια, προστασία του ανοσοποιητικού και των οστών και  ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Αποτελείται από τρία βασικά συμπληρώματα διατροφής:

Τη φόρμουλα Complete D3, K2 & Co factors. Η ενισχυμένη σύνθεσή της περιέχει βιταμίνη D3 2000iu για καθημερινή προστασία του ανοσοποιητικού. Επιπλέον περιέχει τους βασικούς παράγοντες  για την ενεργοποίηση της βιταμίνης D στον οργανισμό, βιταμίνη K2 και δισγλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο είναι σε μορφή που δεν προκαλεί διαταραχές στο γαστρεντερικό σύστημα.

Την πλήρη πολυβιταμίνη One a day Multivitamin, μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά πολυβιταμίνη που περιέχει όλες τις βιταμίνες στην ενεργή φυσική τους μορφή, εκχύλισμα από φρούτα και λαχανικά, φλαβονοειδή, πεπτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης, μεταλλικά άλατα, 75 ιχνοστοιχεία, πεπτικά ένζυμα, ινοσιτόλη και χολίνη.

Τη φόρμουλα  Vit C Incell, ένα μοναδικό συνδυασμό απαλής στο στομάχι λιποδιαλυτής βιταμίνης C, με λυζίνη και προλίνη. Περιέχει όλους τους απαραίτητους συμπαράγοντες που ενισχύουν τη δράση της βιταμίνης C για παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό. Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, και τον έλεγχο των φλεγμονών. Η Vit. C Incell περιέχει βιταμίνη C σε 3 αλκαλικές μορφές που αυξάνουν τον βαθμό απορρόφησης και μειώνουν τη πιθανότητα γαστρεντερικών διαταραχών.

Πρόσφατα η σειρά των συμπληρωμάτων διατροφής Natural Doctor εμπλουτίστηκε με τη νέα μοναδική φόρμουλα Neuro Balance με συστατικά που συμβάλλουν στη φυσιολογική ψυχολογική και νευρολογική λειτουργία για καταστάσεις στρες ή όπου απαιτείται συγκέντρωση της προσοχής.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.naturaldoctor.gr