Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ, το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, καθώς και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους την πιστοποίηση από το διεθνή οργανισμό TEMOS International, για τη δυνατότητά τους να παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού και από την TUV Hellas για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους (κατά ISO 9001:2008), αναγνωρίστηκαν από το Diplomatic Council μεταξύ των καλύτερων νοσοκομείων διεθνώς.

Η νέα αυτή ανώτατη πιστοποίηση έρχεται από το διεθνή οργανισμό Diplomatic Council (DC), που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και αναγνωρίζει τη δυνατότητα των ανωτέρω Κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες ξένων ασθενών. 

Τη διάκριση αυτή, το Diplomatic Council την επικοινωνεί, μέσω του σχετικού καταλόγου του, στις Πρεσβείες και τα Προξενεία όλου του κόσμου, συστήνοντας το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης παγκοσμίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά: ‘Στα 30 χρόνια επιτυχούς πορείας, που συμπληρώνει φέτος, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, έχουμε επανειλλημένα αποδείξει πως το κύρος των Κλινικών μας ξεπερνά τα εθνικά σύνορα. Χιλιάδες ασθενείς από το εξωτερικό, μάς έχουν εμπιστευτεί για την αποκατάσταση της υγείας τους, αλλά και πληθώρα επιστημόνων διεθνούς κύρους και παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμοί υγείας έχουν επιδιώξει τη συνεργασία μας.

Στόχος μας για τη συνέχεια είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε όλα τα επίπεδα και η προσέλκυση ακόμα περισσοτέρων ασθενών από το εξωτερικό’.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο διπλός "Μαραθώνιος" των παιδιάτρων της Β. Ελλάδας με...τερματισμό τη Μαδαγασκάρη
Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Δεκαετία
Πασχαλινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια