Δεκαετή ανανέωση της συνεργασίας τους υπέγραψαν η Roche και η Hitachi High-Technologies Corporation (Hitachi High-Tech) με στόχο την από κοινού ανάπτυξη και παραγωγή της επόμενης γενιάς αναλυτών και λύσεων αυτοματοποίησης στα ιατρικά εργαστήρια.

Η ανανέωση της συνεργασίας αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη νέων λύσεων στις πλατφόρμες τομέα ανοσοχημείας και κλινικής χημείας της Roche, οι οποίες θα βοηθήσουν τα εργαστήρια να καλύψουν τις μελλοντικές τους ανάγκες.

Η νέα συμφωνία, ήρθε μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία 36 ετών, η οποία απέδωσε μια σειρά καινοτομιών στις πλατφόρμες αρθρωτών αναλυτών και στα συστήματα αυτοματοποίησης ροής εργασιών της περιοχής εργασίας ορού του εργαστηρίου. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η εγκατάσταση πάνω από 55.000 συστημάτων ανοσοδιαγνωστικής και κλινικής χημείας, σε όλον τον κόσμο.

Ο επικεφαλής της Roche Professional Diagnostics, Jean-Claude Gottraux, σημείωσε πως «Η νέα συμφωνία ξεκινά ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο για μας, καθώς θα περνάμε στη νέα γενιά αρθρωτών λύσεων για τα εργαστήρια κατά τα επόμενα χρόνια. Χάρη στον ιδανικό συνδυασμό της πείρας και των δύο μερών, οι λύσεις διαγνωστικών συστημάτων που προτείνουμε, προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν από τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία οργάνων για κάθε εργαστηριακή ανάγκη. Επιπλέον, διαθέτουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στη διαρκώς διευρυνόμενη σειρά αναλύσεων, που σήμερα περιλαμβάνει πάνω από 100 διαφορετικές αναλύσεις στον τομέα της ανοσοχημείας».

Ο επικεφαλής του Τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ιατρικών Συστημάτων της Hitachi High-Technologies Corporation, Yasukuni Koga, δήλωσε: «Παράλληλα με τη μελλοντική στρατηγική μας για τις πλατφόρμες συστημάτων, η Hitachi High-Tech συμβάλλει στο όραμα της Roche για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των επαγγελματιών της υγείας μέσω εξατομικευμένων και αρθρωτών λύσεων που βοηθούν στην ενοποίηση και την απαρτίωση πολύπλοκων ροών εργασίας, σε ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών του εργαστηρίου. Η ανανέωση της συμφωνίας επιτρέπει και στις δύο εταιρείες να αξιοποιήσουν αποτελεσματικότερα τα πλεονεκτήματά τους, ενώ πιστεύουμε ότι θα επιτρέψει σε όλους μας να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα