Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν το Startup Ideation Bootcamp για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Athens Founder Institute, το μεγαλύτερο πρόγραμμα κατάρτισης τεχνολογικών επιχειρηματιών παγκοσμίως, με θέμα τη βελτίωση των επιχειρηματικών ιδεών, την Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο INNOVATHENS (Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων -Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι).

Μέσα από ομιλίες έμπειρων μεντόρων και αποφοίτων του Athens Founder Institute οι συμμετέχοντες θα μάθουν ποια είναι τα συστατικά μιας καλής ιδέας, ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας ελκυστικής αγοράς, πώς μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι η ιδέα του έχει τη δυνατότητα να πετύχει και πώς μπορεί το Founder Institute να τους βοηθήσει να εξελίξουν την ιδέα τους σε μια επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση και να γίνουν μέλη ενός παγκόσμιου δικτύου startup αποφοίτων με ποσοστό επιτυχίας 90%.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσοι συμμετέχοντες ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την ιδέα τους θα έχουν την ευκαιρία να την παρουσιάσουν ζωντανά και να λάβουν συμβουλές από τους ομιλητές, τους μέντορες και τους διευθυντές του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές επισκεφτείτε το http://fi.co/courses/34681.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το INNOVATHENS.

Το Founder Institute, μέσα από ένα τετράμηνο εντατικό πρόγραμμα σπουδών, βοηθάει επίδοξους επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν βιώσιμες εταιρείες τεχνολογίας.

Με αναγνωρισμένα ποσοστά επιτυχίας παγκοσμίως, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, βιοτεχνολογία, αγροτικές τεχνολογίες (agtech), cleantech, e-commerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://fi.co/apply/athens. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Θα δοθούν δύο υποτροφίες για την παρακολούθηση του προγράμματος, μια στον καλύτερο υποψήφιο με ένα ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο (Technical Distinction Fellowship), και μια στην καλύτερη γυναίκα υποψήφιο (Female Founder Fellowship), τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Σχετικά με τους Industry Disruptors – Game Changers

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC) αποτελούν μία πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια.

Δίνεται έμφαση σε τομείς, ενώ ως οριζόντια προτεραιότητα έχει τεθεί η καινοτομία και οι τεχνολογίες επικοινωνίας και πληροφορικής. Mέσω στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς στήριξης της επιχειρηματικότητας του εξωτερικού, oι ID-GC προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ωριμάσουν την ιδέα τους μέσα από δικτύωση, διαγωνισμούς, εκπαίδευση, χρηματοδότηση, mentorship και στρατηγικές επικοινωνίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες μίας start-up επιχείρησης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο