Τη γενική διεύθυνση της Bayer CropScience για την Ελλάδα και την Κύπρο (Country Head), ανέλαβε από τον Οκτώβριο του 2014, ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης, διαδεχόμενος τον Dr. Hans- Joachim Henn.

Ο κ. Κλοτζάρης άρχισε την καριέρα του το 2000 στην Bayer CropScience AG αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμους ρόλους σε τμήματα Marketing και aγορές – συγχωνεύσεις εταιριών (Mergers & Acquisitions). Κατά τη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Bayer Crop Science AG και Syngenta International AG. Συγκεκριμένα από το 2012 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014 κατείχε τη θέση του Director Global Business Development της Bayer CropScience AG.

Η εκτενής εμπειρία του στη βιομηχανία της Φυτοπροστασίας, μέσα από την ανάληψη καθηκόντων σε υψηλόβαθμες θέσεις, έρχεται σε συνέχεια των σπουδών που πραγματοποίησε, κατέχοντας πτυχίο και Μεταπτυχιακό τίτλο σε Τομέα της Γεωπονίας καθώς επίσης και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Newcastle.

Ο κ. Κλοτζάρης ανέλαβε τα καθήκοντα του Country Head με σκοπό τη μακροχρόνια ανάπτυξη της εταιρείας και την προσφορά της εμπειρίας του σε καινοτόμες επιχειρηματικές στρατηγικές.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας