Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις για την επιχειρηματική της πορεία και προοπτική. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, βραβεύτηκε από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας με το Βραβείο «ΚΟΥΡΟΣ» ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, για την επίδοσή του στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο. 

Επιπλέον η DEMO διακρίθηκε και τη φετινή χρονιά στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, “Salus Index 2015”, που έλαβε χώρα μία ημέρα πριν, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της DEMO, ο κ. Αριστομένης Βασιλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας.

Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση για την DEMO.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο εκδηλώσεις - θεσμούς για τον χώρο της επιχειρηματικότητας αλλά και του φαρμάκου. Πιο αναλυτικά, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 21η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της υπευθυνότητας στο πρόσωπο κορυφαίων επιχειρηματιών. Παράλληλα, ο εκδοτικός οργανισμός Active Business Publishing διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά, υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΦΕΧ και ΣΕΙΒ την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας «Salus Index 2015». στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα
ΕΜΑ: Θετική γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε 8 φάρμακα - Ποια είναι