Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ είχε ενεργό συμμετοχή και υποστήριξε το 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, και έλαβε χώρα στην Καλαμάτα από 19 έως 22 Μαΐου 2016.

Το ετήσιο συνέδριο, που αποτελεί θεσμό στο χώρο της υγείας, φέρνει κοντά τους Νοσηλευτές και τους Επαγγελματίες Υγείας για να αναδείξει την κλινική και επιστημονική εργασία που συντελείται σε Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για επιμόρφωση σε νέες πρακτικές και να παρουσιάσει τις εξελίξεις που αφορούν τον χώρο της νοσηλευτικής και της υγείας.

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ενέσιμων σκευασμάτων με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου τα τελευταία 10 χρόνια κατέχει αδιαλείπτως την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό τεμαχίων. Ας σημειωθεί ότι είναι η μοναδική μονάδα παραγωγής πλαστικής αμπούλας στην Ελλάδα και η πιο σύγχρονη μονάδα ορών στην χώρα μας.

Με τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τους 800 εργαζόμενους, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 52 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι  βέλτιστοι τρόποι προσέγγισης, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των ασθενών
Πώς το ChatGPT μπορεί να εμποδίσει την πολυφαρμακία
Ο θεραπευτικός μαγνητικός συντονισμός επηρεάζει το εσωτερικό ρολόι