Για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 αλλά και για την ασφάλεια των γευμάτων που παρασκευάζονται, διακινούνται και διανέμονται εντός της κλινικής, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000.

Πιο συγκεκριμένα, η TUV AUSTRIA προχώρησε στην πιστοποίηση της Ευρωκλινικής Αθηνών με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012, η οποία αποτελεί τη μοναδική επίσημη Ευρωπαϊκή προδιαγραφή για τους παρόχους Υγείας, διασφαλίζοντας ότι η Ποιότητα όλων των Υπηρεσιών της Ευρωκλινικής Αθηνών (Ιατρικών, Νοσηλευτικών και Διοικητικών) χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και συνέχεια, ελέγχεται μέσα από μετρήσιμους ποιοτικούς στόχους ενώ όλοι οι εν δυνάμει κίνδυνοι παρακολουθούνται μέσα από την ανάλυση και αξιολόγηση τους.

Η πιστοποίηση της ασφάλειας των γευμάτων της Ευρωκλινικής Αθηνών, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000, σημαίνει ότι όλη η αλυσίδα (Πρώτες Ύλες-Υλικά, Παραλαβή, Προετοιμασία και Διαχείριση γευμάτων και τέλος Διακίνηση και διανομή τους εντός της κλινικής) είναι πλήρως ελεγχόμενη, διασφαλίζοντας την Υγεία των ασθενών, συνοδών και επισκεπτών.

Επιπλέον η Ευρωκλινική Αθηνών συνεχίζει να διατηρεί το διεθνές πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 :2008 για όλες τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει.

Ο Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Αντώνης Βουκλαρής, σχολιάζοντας τις πιστοποιήσεις δήλωσε: "Η ποιότητα αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα. Στην Ευρωκλινική, η διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι ταγμένοι στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας υγείας με ασυμβίβαστη προσοχή στην άριστη κλινική αντιμετώπιση και την ασφάλεια των ασθενών που μας εμπιστεύονται την υγεία τους κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η διαλειμματική νηστεία συνδέεται με κίνδυνο για την καρδιά [μελέτη]
Κίρρωση του ήπατος: Πού οφείλεται και πώς αντιμετωπίζεται
Eνόχληση, πόνος, κάψιμο, ερεθισμός λαιμού και άνοιξη