Το Institute of Life – IASO συμμετείχε δυναμικά στο 33ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Εμβρυολογίας της ESHRE, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, 2-5 Ιουλίου 2017 με περισσότερους από 10.000 συμμετέχοντες.

Ο τομέας της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα αποτελεί έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο πόλο προσέλκυσης ζευγαριών από το εξωτερικό, χάρη στην πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών, τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και το φιλελεύθερο νομικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο αυτό, το Institute of Life-IASO δέχεται ζευγάρια από όλο τον κόσμο, που εμπιστεύονται επιστήμονες με διεθνή εμπειρία, την ασφάλεια ενός κορυφαίου νοσοκομείου όπως το ΙΑΣΩ και ένα εργαστήριο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να αποκτήσουν παιδιά. 

Σε μια κίνηση εξωστρέφειας, το Institute of Life-IASO είναι η πρώτη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα που συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο σε ένα τόσο σημαντικό Συνέδριο, εκπροσωπώντας ως μοναδικό κέντρο το χώρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ελλάδα. Το περίπτερο επισκέφτηκαν περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες από την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Η επιστημονική ομάδα του IOLife-IASO είχε την ευκαιρία να συναντήσει συνεργάτες από Μονάδες του Εξωτερικού. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επιστημονικές ανακοινώσεις, συμφωνήθηκαν νέες συνεργασίες και παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες υπηρεσίες της Μονάδας σε επιστήμονες από γνωστά ακαδημαϊκά κέντρα της Ευρώπης και των ΗΠΑ.   

Το ετήσιο Συνέδριο της ESHRE, της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο παγκοσμίως, το οποίο προάγει την έρευνα στον τομέα της αναπαραγωγής και εμβρυολογίας στο ευρύ κοινό και την επιστημονική κοινότητα. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
‘’Η παιδιατρική στη σημερινή πραγματικότητα’’ - Διημερίδα στο Παπαγεωργίου
Εφαρμογή Ψηφιακών Εργαλείων για την Ποιότητα της Φροντίδας στον Ογκολογικό Τομέα
Ο αέρας που αναπνέουμε και η καρδιαγγειακή μας υγεία