Στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο βρέθηκε η πρέσβυς της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής της στα Ιωάννινα, με σκοπό την γνωριμία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στη διάρκεια της επίσκεψης της, η κ. Smith ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΩΔΩΝΗ, δοκίμασε τα ηπειρώτικα τυριά και ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παρασκευάζει η εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και στην υπερσύγχρονη μονάδα της στην Κύπρο για την ελληνική, την κυπριακή και 44 ακόμα διεθνείς αγορές.

Επιπλέον, η πρέσβυς της Βρετανίας συζήτησε με τον Αναπληρωτή CEO της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλη Παναγιωτάκη, για τη συμβολή της εταιρείας στην τοπική κοινωνία, μέσω της συνεργασίας με παραπάνω από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 500 χωριά, αλλά και για την ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα της ΔΩΔΩΝΗ στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2014 έως το 2017, η ΔΩΔΩΝΗ έχει αυξήσει τις εξαγωγές της κατά 61%, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγές:
euro2day.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο