Σε τρία χρόνια, η κλινική του Cleveland θα δεχτεί τον πρώτο της ασθενή στο νέο της νοσοκομείο στο West End του Λονδίνου.

Η εγκατάσταση των 205 κλινών κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ θα είναι η τρίτη κλινική σε ξένη χώρα και ένα ακόμη βήμα στη διεθνή στρατηγική επέκτασης.

«Θα πάρουμε ουσιαστικά την κουλτούρα του Cleveland Clinic και το μοντέλο φροντίδας Cleveland Clinic στο Λονδίνο και θα εργαστούμε για την ενσωμάτωσή του με την τοπική δύναμη υγειονομικής περίθαλψης του Λονδίνου», δήλωσε ο Δρ Brian Donley, ο οποίος διορίσθηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Cleveland Clinic London.

Επειδή τα διαθέσιμα ακίνητα στο Λονδίνο είναι σχεδόν ανύπαρκτα, η κλινική ανακαινίζει μια ιστορική ιδιοκτησία για το νέο νοσοκομείο της. Πρόκειται για ένα κτίριο έξι ορόφων και 198.000 τετραγωνικών ποδιών στο κεντρικό Λονδίνο και έχει ήδη αρχίσει την κατεδάφιση του εσωτερικού. Η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020 και η εγκατάσταση θα ανοίξει την πόρτα της στους ασθενείς στις αρχές του 2021.

Η κλινική διαθέτει ήδη χώρους στο Τορόντο, τον Καναδά, το Αμπού Ντάμπι, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και στο Weston, τη Φλώριδα, το Λας Βέγκας, τη Νεβάδα και σε ολόκληρο το Οχάιο.

Περίπου δύο δωδεκάδες υπάλληλοι ήδη νοικιάζουν χώρους γραφείων στο Λονδίνο καθώς το έργο ξεκινάει. Ο Ντόνλεϊ χωρίζει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Κλήβελαντ, μέχρις ότου ονομάζεται αντικαταστάτης για τη θέση του στην κύρια πανεπιστημιούπολη - επικεφαλής του προσωπικού και επικεφαλής των κλινικών επιχειρήσεων.

Η κλινική του Cleveland Clinic στο Λονδίνο θα διαθέτει μια πλήρη σουίτα απεικόνισης, μια πλήρη νευρολογική σουίτα με αποκατάσταση, οκτώ χειρουργικές αίθουσες, ενδοσκόπηση και εργαστήρια καθετηριασμού. και θα προσφέρουν υπηρεσίες ειδικότητας για γενική χειρουργική, καρδιολογία και νευρολογία.

Ο John Reiboldt, διευθύνων σύμβουλος της Coker Capital Advisors, μιας συμβουλευτικής εταιρείας συγχωνεύσεων και εξαγορών που εδρεύει στην Ατλάντα, δήλωσε ότι η επέκταση της κλινικής στο Λονδίνο "έχει πολύ νόημα".

Ο Reiboldt δήλωσε ότι το Λονδίνο είναι μια δημοφιλής αγορά υγείας, όπου άλλοι μεγάλοι διεθνείς πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης έχουν ήδη δημιουργήσει εγκαταστάσεις. Ένα άλλο καυτό σημείο, είπε, είναι η Κίνα, όπου έχει φημολογηθεί ότι η Κλινική εξετάζει επίσης την ύπαρξη παρουσίας.

Πηγές:
Clevelandcom.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Gracell Biotechnologies Inc. από την AstraZeneca
Νεανικά ρευματικά νοσήματα: Αιτιολογία, νέες θεραπείες, ο ρόλος του παιδιάτρου