Σημαντική βράβευση απέσπασε ο Όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea για την επιχειρηματική πορεία του και το υγιές μοντέλο ανάπτυξής του, στην Ετήσια Συνάντηση

Επιχειρηματικής Αριστείας, «Diamonds of the Greek Economy 2018», που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση και η ρευστότητα. Ταυτόχρονα συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι τα επενδυόμενα κεφάλαια των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες στελέχη των υγιέστερων στην Ελλάδα επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας, ώστε να βραβεύσουν και να αναδείξουν τις επιχειρήσεις που προοδεύουν και αποτελούν πρότυπο λειτουργίας και δυναμικότητας.

Το βραβείο της επιχειρηματικής αριστείας παρέλαβε ο Οικονομικός Διευθυντής της Affidea Ελλάδος, κ. Αναστάσιος Φωτάκης, ο οποίος με αφορμή αυτή τη σπουδαία βράβευση, σημείωσε: «Η Affidea συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην ανάπτυξη, την καινοτομία, την τεχνολογία αιχμής, τις υποδομές, επεκτείνοντας σταθερά την παρουσία της, αλλά και αναβαθμίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες της, για να προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και θετική εμπειρία στους εξεταζόμενους. Η πορεία της Affidea δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας και θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, αλλά και την στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας, μάς δίνει τα εχέγγυα να συνεχίσουμε δυναμικότερα και στο μέλλον, κάνοντας πράξη το μότο μας “πάνω από όλα είναι η υγεία”».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο