Χείλη μικρά, άνισα, άτονα, ΄άδεια’, χαλαρά….

Σε ένα πρόσωπο τα χείλη φανερώνουν και χαρακτηρίζουν την όψη μας. Γλυκό χαμόγελο “πικρό”, άτονο, ”σφιγμένο” ή λυπημένο…
Από μικρές κοπέλες έως μεγάλες κυρίες ζητούν τη διόρθωσή τους σε σχήμα, μέγεθος ή όγκο. Όλα είναι δυνατά να γίνουν, όμως χρειάζεται ένα μέτρο και ασφαλή υλικά.

Το ψεύτικο και το υπερβολικό δεν είναι όμορφο ούτε φυσικό.

Μια από τις μεγαλύτερες λοιπόν προκλήσεις στην αισθητική χειρουργική παγκοσμίως ήταν η εύρεση της τέλειας τεχνικής στην αυξητική χειλιών.
Διάφορες μέθοδοι έχουν εφαρμοστεί κατά καιρούς και περιλαμβάνουν είτε μόνιμες λύσεις με αποτελέσματα που έχουν αποδεχθεί μέχρι σήμερα μη ικανοποιητικά και αφύσικα, είτε πρόσκαιρες με ενέσιμα υλικά με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα που όμως χρειάζονται επαναλαμβανόμενες συνεδρίες.

Επίσης πολύ καλή λύση είναι με τα δικά μας βλαστοκύτταρα.

Είναι απλή και σύντομη διαδικασία λαμβάνοντας με τοπική αναισθησία από κάποιο μέρος του σώματος λιπώδη ιστό και με ειδική επεξεργασία τοποθετείται στα χείλη.

Χρειάζεται όμως επαναληπτική διαδικασία και εξαρτάται φυσικά από την ανάγκη και το είδος της λύσης που χρειαζόμαστε.

Είναι όμως γεγονός πως σήμερα υπάρχει μόνιμη και ασφαλής λύση. Πρόκειται για το πρωτοποριακό προϊόν νέας γενιάς από μαλακή συμπαγή σιλικόνη που δεν αλλοιώνεται και δεν φθείρεται. Έχει ανατομικό σχήμα για φυσικό αποτέλεσμα και διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις και μήκη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ή τις επιθυμίες κάθε ενδιαφερόμενου.

Το συγκεκριμένο προϊόν σχεδιάστηκε στις Η.Π.Α από πλαστικούς χειρουργούς, έχει υποστεί εκτενείς κλινικές δοκιμασίες και έχει CE-MARK και την έγκριση του FDA Αμερικής. Εφαρμόζεται ήδη στην Ευρώπη και την Αμερική με μεγάλη επιτυχία.

Η τοποθέτησή του πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 15’- 20’.Η επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Παρά το γεγονός ότι το ένθεμα είναι μόνιμο υλικό, εάν κάποιος θέλει να το αφαιρέσει η αφαίρεσή του είναι μια εύκολη διαδικασία διάρκειας 3’- 5’.Το συγκεκριμένο ένθεμα δίνει απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε χείλη και δίνει την δική τους ομορφιά και το δικό τους ζωντανό “φρέσκο” όγκο και σχήμα.

Τα σαρκώδη χείλη λοιπόν είναι εφικτά μέσα σε 15’-20’ δίχως συνεχόμενες ενέσεις και ταλαιπωρίες…..

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;