H Ψυχογηριατρική Εταιρεία ”Ο Νέστωρ” αναζητά εθελοντές για το πρόγραμμα 160plus!

Η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» αναζητά εθελοντές για το Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης και Εξειδικευμένης Κατ’ οίκον Φροντίδας για την Άνοια «160...

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, 11:43
ψυχογηριατρικη εταιρεια ”ο νεστωρ”

Η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» αναζητά εθελοντές για το Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης και Εξειδικευμένης Κατ’ οίκον Φροντίδας για την Άνοια «160 plus».

To πρόγραμμα 160 plus ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2016, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (www.SNF.org) και έχει διάρκεια 2 χρόνια. Στόχος είναι να ωφεληθούν 160 και περισσότερες οικογένειες που ζουν στο Δήμο Αθηναίων μέσω μιας πολυκλαδικής ομάδας παρέμβασης, η οποία θα προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη διαχείριση της νόσου του Alzheimer και των συνεπειών της σε ασθενή και φροντιστή κατ’ οίκον.

Ο εθελοντής μπορεί να αποτελέσει παρέα για τον ασθενή και τον φροντιστή του, να αναλάβει εξωτερικές εργασίες ο ίδιος ή και να συνοδεύσει τον ασθενή σε εξωτερικές εργασίες πάντα σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες της οικογένειας.
Η συνεισφορά των εθελοντών θα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες στο πρόγραμμα και θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών των οικογενειών.

Όποιος επιθυμεί να γίνει εθελοντής σε μια οικογένεια του προγράμματος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ. 210 8235020 ή στο email: [email protected] για να ενημερωθεί και να συμπληρώσει σχετική αίτηση.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ