Επιμόρφωση φαρμακοποιών

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (Ε.Φ.Ε), στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την επιμόρφωση φαρμακοποιών, διερευνά τις επιμορφωτικές ανάγκες...

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016, 10:16
Διαχειριστής

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (Ε.Φ.Ε), στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την επιμόρφωση φαρμακοποιών, διερευνά τις επιμορφωτικές ανάγκες και τους τομείς ενδιαφερόντων των Ελλήνων φαρμακοποιών, όλων των κλάδων, στο επίπεδο της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης δεξιοτήτων (continuing professional development).

H ΕΦΕ καλεί όλους τους φαρμακοποιούς (φαρμακείων, νοσοκομείων, φαρμακευτικών εταιριών, Δημοσίου και Ασφαλιστικών Ταμείων) να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολόγιο,

http://efe.org.gr/new/index.php/ekdiloseis/epimorfosi/erotimatologio και να το υποβάλουν ηλεκτρονικά μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου θα ανακοινωθούν στην Ημερίδα της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας στο πλαίσιο του ”DYO Forum” στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις 17Απριλίου.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ