Ελιές: Πώς προστατεύουν την υγεία μας
www.iatronet.gr

Τρίτη 14 Μαρτίου

Δεν βλέπετε το newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.iatronet.gr/231/newsletter
Νέα νόσος

Νέα νόσος "Long CoViD" στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Με κωδικό U09, η "κατάσταση μετα-COVID" εισήχθη πρόσφατα στο σύστημα της ΗΔΙΚΑ. Ένα καλό πρώτο βήμα, λέει στο iatronet.gr η πρόεδρος του Long Covid Greece.


Προβολή

Επιλογές


DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter του iatronet.gr, μπορείτε να διαγραφείτε.
Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την ΙΑΤΡΟΝΕΤ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε., Παπανικολή 50, Χαλάνδρι, 15232 καλέστε στο 210 6856120.
Οι πληροφορίες του Newsletter του iatronet.gr προσφέρονται μόνο για ενημέρωση και προσωπική χρήση των επισκεπτών του και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΙΑΤΡΟΝΕΤ ΕΠΕ. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναδιανομή, ανατύπωση και καθ' οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευση των κειμένων, των πληροφοριών και των στοιχείων του iatronet.gr εκτός των περιπτώσεων που ορίζουν οι Όροι Χρήσης του iatronet.gr.
Το iatronet.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Η χρήση του συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων Χρήσης του.

ΕΓΓΡΑΦΗ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Εάν επιθυμείτε έχετε την δυνατότητα να διαγραφείτε από τη λίστα εβδομαδιαίων ενημερώσεων, να διαγραφείτε από όλες τις ενημερώσεις, ή να διαγράψετε το λογαριασμό σας.
Για το iatronet.gr
Ο Τομέας Ενημέρωσης - e-mail: [email protected]


Ταυτότητα - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα - Διαφημιστείτε στο iatronet.gr
© iatronet.gr 1999-2022 - Website by https://www.theratron.gr

Το iatronet.gr πληρεί τις προδιαγραφές του κώδικα δεοντολογίας «Health on the Net» (HON) περί αξιόπιστων πληροφοριών υγείας: επιβεβαιώστε

δ {accountaddress}