H Ηπατολογική Κοινότητα της χώρας αναμένεται να συναντηθεί φέτος στα Χανιά, στο πλαίσιο διεξαγωγής του 22ου Πανελλήνιου Ηπατολογικού Συνεδρίου & της 31ης Διημερίδας «Στέφανος Χατζηγιάννης». Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από τις 24 – 27 Απριλίου 2024 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου «Μεγάλο Αρσενάλι». Στο διάστημα αυτό, προσκεκλημένοι ομιλητές και συμμετέχοντες θα συναντηθούν δια ζώσης, έχοντας την ευκαιρία για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση εμπειριών, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε ετήσια βάση από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (ΕΕΜΗ), μία επιστημονική εταιρεία, που έχει ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη της μελέτης και έρευνας των παθήσεων του ήπατος.

Σε στενή συνεργασία με την Επιτροπή Εκπαίδευσης της ΕΕΜΗ αλλά και με εντατική προσπάθεια από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σχεδιάστηκε ένα σύγχρονο επιστημονικό πρόγραμμα, τόσο στη θεματολογία όσο και στον τρόπο παρουσίασης, που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός ιδιαίτερα ενημερωμένου και απαιτητικού κοινού, όπως είναι αυτό που διαχρονικά παρακολουθεί τα Πανελλήνια Ηπατολογικά Συνέδρια.

Στο Συνέδριο θα δοθεί βήμα στη νέα γενιά, με ανερχόμενη επιστημονική δυναμική, η οποία δίπλα σε καταξιωμένους Ηπατολόγους θα αναδείξει όλες τις σημαντικές εξελίξεις στη σύγχρονη Ηπατολογία.

Στο ευρύτερο αυτό πνεύμα, το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο του Συνεδρίου είναι αφιερωμένο στις καινοτόμες πρακτικές αντιμετώπισης των ηπατικών παθήσεων.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποιο είναι το συνολικό ετήσιο κόστος για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία στην Ελλάδα
Kρατά δυνάμεις και ποντάρει στα προϊόντα non-Covid η Pfizer
Γιατί πονά το σώμα μου