Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής η Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Είναι μία Τελετή, η οποία θεσμοθετήθηκε το 2017 και πραγματοποιείται, έκτοτε, κάθε χρόνο. Στόχος είναι η ανάδειξη της αριστείας στο παραγόμενο εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο, στην καινοτομία μεθόδων και τεχνικών, η επιβράβευση Καθηγητών με αναγνώριση και επιρροή πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας, όπως επίσης και στελεχών της Σχολής με πολύπλευρο ιατροκοινωνικό έργο και προσφορά.

Τα Βραβεία Αριστείας θα απονεμηθούν σε στελέχη των Τμημάτων της Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής και εμπίπτουν στις εξής κατηγορίες:

  1. Βραβεία διδακτικής ικανότητας
  2. Βραβεία έρευνας
  3. Αξιοσημείωτο κλινικό, εργαστηριακό, ερευνητικό και οργανωτικό άεργο και εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων και τεχνικών για πρώτη φορά στην Ελλάδα  ή στο Α.Π.Θ.
  4. Βραβεία αναγνώρισης και επιρροής
  5. Ιατροκοινωνικό έργο και προσφορά
  6. Φοιτητικές οργανώσεις και ομάδες φοιτητών με επιστημονικούς και ιατροκοινωνικούς σκοπούς και δραστηριότητες

Απονέμονται, επίσης, Βραβεία σε αριστούχους φοιτητές και Διδάκτορες, σε μέλη ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ και διοικητικό προσωπικό για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, καθώς και σε φυσικά πρόσωπα και Εταιρείες, που με χορηγίες τους συνεισέφεραν στην βελτίωση υποδομών και την απόκτηση εξοπλισμού.

Η είσοδος στην Τελετή είναι ελεύθερη και η παρουσία όσων το επιθυμούν ευπρόσδεκτη.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.livemedia.gr/aristeia2024

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο διπλός "Μαραθώνιος" των παιδιάτρων της Β. Ελλάδας με...τερματισμό τη Μαδαγασκάρη
Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Δεκαετία
Πασχαλινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια