Το σεμινάριο "Ian Donald – 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases – Best Solutions" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου και το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι).

Στη ∆ιαπανεπιστηµιακή Σχολή Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία "Ian Donald", η οποία ιδρύθηκε πριν 42 χρόνια, υπολογίζεται ότι έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 55.000 μεταπτυχιακοί φοιτητές και επαγγελματίες. Η Σχολή έχει ιδρύσει παραρτήµατα σε διάφορες χώρες (ΗΠΑ, Ινδία, Κίνα, Ιταλία, Ισπανία, Ρουµανία, Σερβία, Ουγγαρία, Τουρκία, Κροατία, Ελβετία, Ιαπωνία, Ουρουγουάη, Ρωσία, Νεπάλ, Ουκρανία και άλλες), όπου διοργανώνει Σεμινάρια, Ημερίδες και Συνέδρια στη Μαιευτική και Γυναικολογική Υπερηχογραφία.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας. Συγκεκριμένα, έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες, στο χώρο της Μαιευτικής και Γυναικολογίας από την Ελλάδα και την Ευρώπη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα στον τομέα αυτό. Επιπλέον, φέτος για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί Hands on Course. Επίσημοι καλεσμένοι – ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Asim Kurjak MD, PhD, Ομότιμος Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Zagreb, Κροατία, ο κ. Giovanni Monni, Καθηγητής Τμήματος Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Πανεπιστήμιο Cagliari, Ιταλία και ο κ. Bernat Serra Zantop, Διευθυντής Μαιευτικής Υπηρεσίας, Νοσοκομείο Universitari Dexeus, Ισπανία.

Πρόεδρος του Σεμιναρίου και ∆ιευθυντής του Ελληνικού Παραρτήματος του Ian Donald School είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με φυσική παρουσία και να κάνουν την εγγραφή τους στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3voOx5Z 

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου στο ακόλουθο link: https://bit.ly/3JxFcwc 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου τσαγιού
Να τρέχω με τις φτέρνες ή με τις μύτες των δαχτύλων του ποδιού;
Σύσταση για διακοπή των ινσουλινοεκκριτικών φαρμάκων πριν από την επέμβαση