Υλικά

  • 2 ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 μεγάλη μελιτζάνα
  • 2-3 πιπεριές
  • 8 κομμάτια τυρί γραβιέρα (ή κάποιο άλλο της προτίμησής σας)
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Προετοιμασία
Ψήνουμε τα λαχανικά για λίγη ώρα στην σχάρα για να πάρουν χρώμα.

Τα κόβουμε σε κομμάτια ώστε να περνάνε στο καλαμάκι.

Τα περνάμε εναλλάξ με το τυρί και την ντομάτα.

Τα λαδώνουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ξαναβάζουμε στη σχάρα για λίγη ώρα.

Σημ.: Μπορείτε να κάνετε κάθε είδους σουβλάκια. Με κρέας, κοτόπουλο, γαλοπούλα, φέτα ψαριού, γαρίδες.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αρχίζει την Παρασκευή το InnoHealth Forum 2024
Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέοι δύο γιατροί και τρεις φαρμακοποιοί
Πάνω από 3. 600 χημικές ουσίες συσκευασιών τροφίμων εντοπίστηκαν στον ανθρώπινο οργανισμό [μελέτη]