Τρεις διαφορετικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από διαφορετικές επιστημονικές ομάδες, έδειξαν κάτι ασυνήθιστο. Όταν νέα έρευνα συνέδεσε τις 3 ανακαλύψεις, ερευνητές συνειδητοποίησαν κάτι σοκαριστικό.

Τα ανθρώπινα συναισθήματα σχηματίζουν τον κόσμο γύρω μας. Όχι μόνο την αντίληψη του κόσμου, αλλά την πραγματικότητα.

Στο πρώτο πείραμα, ανθρώπινο DNA, απομονωμένο σε σφραγισμένο δοχείο, τοποθετήθηκε κοντά σε κάποιον. Επιστήμονες έδωσαν συναισθηματικό ερέθισμα στον δότη και τα συναισθήματα επηρέασαν το DNA στο άλλο δωμάτιο.

Σε παρουσία αρνητικών συναισθημάτων, το DNA έγινε πιο σφιχτό. Στα θετικά συναισθήματα, οι σπείρες του DNA χαλάρωσαν.

Οι επιστήμονες κατέληξαν ότι τα ανθρώπινα συναισθήματα έχουν επίδραση που αγνοεί τους συμβατικούς νόμους της φυσικής.

Στο δεύτερο παρόμοιο, αλλά άσχετο πείραμα, άλλη ομάδα ερευνητών αφαίρεσε λευκοκύτταρα από δότες και τα τοποθέτησε σε θαλάμους για να μετρηθούν ηλεκτρικές αλλαγές.

Στο πείραμα, ο δότης τοποθετήθηκε σε δωμάτιο και υποβλήθηκε σε συναισθηματικό ερεθισμό, που αποτελείτο από video clips, τα οποία δημιουργούσαν διαφορετικά συναισθήματα.

Το DNA τοποθετήθηκε σε διαφορετικό δωμάτιο στο ίδιο κτίριο. Ο δότης και το DNA του παρακολουθήθηκαν και καθώς ο δότης εμφάνισε συναισθηματικές 'κορυφές' και 'κοιλάδες'  το DNA εμφάνισε τις ίδιες αντιδράσεις στον ίδιο χρόνο.

Δεν υπήρξε χρόνος υστέρησης, χρόνος μετάδοσης. Οι 'κορυφές' και 'κοιλάδες'  του DNA ταίριαζαν ακριβώς με τις 'κορυφές' και 'κοιλάδες'  του δότη στο χρόνο.

Οι επιστήμονες θέλησαν να δουν πόσο μακριά μπορούσαν να χωρίσουν τον δότη από το DNA του και να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Σταμάτησαν τη δοκιμή όταν χώρισαν το DNA και τον δότη κατά 50 μίλια και παρόλα αυτά είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Όχι χρονική υστέρηση, όχι χρόνο μετάδοσης.

Το DNA και ο δότης είχαν ταυτόσημες αντιδράσεις στο χρόνο. Το συμπέρασμα ήταν ότι ο δότης και το DNA μπορούν να επικοινωνήσουν πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Το τρίτο πείραμα έδειξε κάτι που προκάλεσε έκπληξη. Επιστήμονες παρατήρησαν την επίδραση του DNA μας στο φυσικό κόσμο.

Οι ερευνητές παρατήρησαν φωτόνια, που αποτελούν τον κόσμο γύρω μας, σε κενό αέρος. Οι φυσικές τους τοποθεσίες ήταν εντελώς τυχαίες.

Στη συνέχεια, εισήχθη ανθρώπινο DNA. Τότε παρατηρήθηκε ότι τα φωτόνια δεν δρούσαν τυχαία πια, αλλά ακολούθησαν ακριβώς τη γεωμετρία του DNA.

Επιστήμονες που το μελέτησαν περιέγραψαν ότι η συμπεριφορά των φωτονίων προκαλούσε έκπληξη και ήταν αντι-διαισθητική. Δήλωσαν ότι τείνουν να αποδεχτούν την πιθανότητα νέου τομέα ενέργειας.

Κατέληξαν ότι το ανθρώπινο DNA σχηματίζει τη συμπεριφορά φωτονίων που αποτελούν τον κόσμο γύρω μας. Επομένως, όταν έγινε μια νέα έρευνα και συνδέθηκαν οι 3 επιστημονικοί ισχυρισμοί, οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι.

Έφτασαν στη συνειδητοποίηση ότι αν τα συναισθήματά μας επηρεάζουν το DNA μας και το DNA σχηματίζει τον κόσμο γύρω μας τότε τα συναισθήματά μας αλλάζουν φυσικά τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Επίσης, είμαστε συνδεδεμένοι με το DNA μας πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Δημιουργούμε την πραγματικότητά μας επιλέγοντάς τη με τα συναισθήματά μας.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
ΙΣΑ: 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: ‘’Έμφραγμα του Μυοκαρδίου- Νεότερες προσεγγίσεις’’
LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής 26 Απριλίου 2024