Στο πλευρό της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» βρέθηκε εχθές η Merck Α.Ε. Ελλάς, συμμετέχοντας ενεργά στη σκυταλοδρομία συναδελφικού και φιλανθρωπικού πνεύματος, “Corporate Relay Run”, η οποία διεξήχθη στην Πλατεία Νερού, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Η Merck συμμετείχε στην κατηγορία “Red Carpet VIP300” προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό για την εκπλήρωση των σκοπών της Ένωσης «Μαζί για το παιδί». Οι εργαζόμενοι σχημάτισαν μία ομάδα τεσσάρων δρομέων και διένυσαν συνολικά μία απόσταση 12 χιλιομέτρων, μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της έμπρακτης συνεισφοράς σε περισσότερα από 10.000 παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Τα έσοδα του αγώνα – τα οποία προήλθαν από το αντίτιμο που κατέβαλαν οι συμμετέχοντες καθώς και από τη συμμετοχή των εταιρειών στο πρόγραμμα Red Carpet VIP300 - θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στα 10 Κοινωφελή Ιδρύματα, που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Οι τέσσερις συνάδελφοι-δρομείς, βρέθηκαν από τις 9 το πρωί της Κυριακής, 19 Μαϊου 2013 στην Πλατεία Νερού, στο Παλαιό Φάληρο, και συμμετείχαν με τους υπόλοιπους δρομείς στην ομαδική προθέρμανση. Στη συνέχεια, ο πρώτος δρομέας πήρε τη σκυτάλη και όλοι έλαβαν τις θέσεις τους ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη διαδρομή, έχοντας άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της σκυταλοδρομίας.

Ο κ. Ιωάννης Βλόντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck A.E., δήλωσε: «Το Corporate Relay Run είναι μία αθλητική διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα σωματικά και πνευματικά οφέλη της άσκησης και να αναπτύξουν κοινωνικές σχέσεις και εκτός χώρου εργασίας, μεταδίδοντας ταυτόχρονα ένα σημαντικό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς».

Η Ένωση «Μαζί για το παιδί», προσφέρει από το 1996 κάθε μορφή στήριξης σε περισσότερα από 10.000 παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδοοικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους.

Τα μέλη του σωματείου είναι τα εξής :

  • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
  • Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη»
  • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκαταστάσεως Σπαστικών Παιδιών
  • Κέντρο Ειδικών Ατόμων : «Η Χαρά»
  • Οι Φίλοι της Μέριμνας – Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και στο Θάνατο
  • Οι Φίλοι του Παιδιού
  • Παιδικά Χωριά SOS
  • Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη
  • Πνοή – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού
  • Φίλοι του Ιδρύματος «Θεοτόκος»

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
ΙΣΑ: 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: ‘’Έμφραγμα του Μυοκαρδίου- Νεότερες προσεγγίσεις’’
LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής 26 Απριλίου 2024