Μία έκπληξη επιφύλασσε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της Υγείας κατά τη διάρκεια γεύματος με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Ο κ. Μιχάλης Βλασταράκος (φωτό αριστερά), ο οποίος πρόσκειται στη ΝΔ, έσπευσε να στηρίξει τον παρόντα πρόεδρο της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) κ. Δημήτρη Βαρνάβα (φωτό δεξιά).

Ο κ. Βαρνάβας είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και φυσικά τη ΝΔ.

Για την ακρίβεια, αποτελεί “κόκκινο πανί”, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει πλήθος προβλημάτων με τις αντιδράσεις και τις τοποθετήσεις του.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για την ευρωβουλή, ο κ. Βλασταράκος τόνισε ότι ο κ. Βαρνάβας είναι αγωνιστής και πως τον εκτιμά ιδιαίτερα:

Αγώνες

“Μπορεί να ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά έχουμε κοινούς αγώνες για τα θέματα που απασχολούν την ιατρική κοινότητα”.

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ προεξόφλησε ότι ο κ. Βαρνάβας θα εκπροσωπήσει καλά τη χώρα και πως η παρουσία του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα βοηθήσει να αναδειχθούν τα θέματα των γιατρών.

Δ.Κ.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ – ΕΟΠΥΥ
Έρευνα συνδέει τα φάρμακα για τις καούρες με υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης ημικρανίας
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό