Το προσεχές Σάββατο 17/06/2017,  θα διεξαχθεί η τελική ετήσια τακτική Γεν. Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων. Τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν είναι :

  • Οικονομικός απολογισμός έτους 2016 και προϋπολογισμός έτους 2017.
  • Διοικητικός απολογισμός έτους 2016 και ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
  • Εξέταση της προοπτικής του κλάδου με τα σημερινά πολιτικο-οικονομικά δεδομένα και προτάσεις αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών τους.
  • Διενέργεια επιστημονικού συνεδρίου που θα αφορά τον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών στην υγεία, αλλά και την χρηματοδότηση του Ε.Σ.Υ. στη χώρα μας

Στην επιστολή που προώθησε το Δ.Σ. του Συνδέσμου στα Μέλη του, αναφέρει ότι  «είναι ανάγκη να επιτείνετε την προσπάθειά σας για εγγραφή νέων μελών στο Σύνδεσμό μας, ενέργεια η οποία θα ωφελήσει πολλαπλώς το συνδικαλιστικό μας όργανο αλλά και το σύνολο των μελών μας».  

Επίσης υπενθυμίζει ότι βάσει του καταστατικού:

  • ''Για την συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση πρέπει να είστε τακτοποιημένοι οικονομικά μέχρι την διεξαγωγή της, για το δεύτερο εξάμηνο του έτους 2016.
  • Κάθε νομικό πρόσωπο μέλος του Συνδέσμου εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με τρία μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου εάν είναι Α.Ε., με δύο μέλη εάν είναι Ε.Π.Ε. και επ’ ονόματί του εάν είναι φυσικό πρόσωπο, ομόρρυθμος ή ετερόρρυθμος εταιρεία.''

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα