Μεγάλη Καμπάνια Ομορφιάς διοργάνωσε το νέο Υπερσύγχρονο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας – Αντιγήρανσης, DoCare ΜΗΤΕΡΑ στο εμπορικό κέντρο Golden Hall από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου 2013.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς περισσότερα από 2.200 άτομα έλαβαν μοναδικά δώρα ομορφιάς καθώς και πλούσιο ενημερωτικό υλικό για τις υπηρεσίες που παρέχει το DoCare ΜΗΤΕΡΑ.

Το DoCare ΜΗΤΕΡΑ είναι το μοναδικό οργανωμένο τμήμα αισθητικής εντός νοσοκομείου που συνδυάζει την ιατρική επιστήμη με την ομορφιά. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς σε προσιτές τιμές, με την ασφάλεια του αξιόπιστου νοσοκομειακού περιβάλλοντος που προσφέρει το ΜΗΤΕΡΑ.

Άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι αισθητικής δερματολογίας και αντιγήρανσης και πρωτοποριακός εξοπλισμός συνθέτουν το “gold standard” στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας.

Tο DoCare ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών αισθητικής αποκατάστασης και φροντίδας σε γυναίκες αλλά και άνδρες, όπως: ENEΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - Θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ (διάφανο κρυσταλλικό gel), με Βοτουλινική Τοξίνη (Botox) και Μεσοθεραπεία, ΘΕΡΑΠΕΙΑ με FRAXEL, ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ με LASER, LPG ENDERMOLOGIE / ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ PEELINGS & KΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας