Στο πρόσφατο newsletter της International Association of Music in Medicine (IAMM) γίνεται εκτεταμένη αναφορά στο πρόγραμμα των μουσικών παρεμβάσεων και συναυλιών για ασθενείς, συγγενείς, επισκέπτες και προσωπικό που γίνονται στο αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Στο έντυπο αυτό συνήθως προβάλλονται κλινικά κέντρα και προσωπικότητες που έχουν συνεισφέρει σημαντικά με το έργο τους στο αντικείμενο των εφαρμογών της μουσικής στην ιατρική.

Στο newsletter (Sept-Oct 2014) αυτό γίνεται εκτεταμένη αναφορά στον ποιητικό και θεραπευτικό χαρακτήρα των πρωτοποριακών εκδηλώσεων στο Ωνάσειο με συνοδό φωτογραφικό υλικό και επίσης αναλυτική αναφορά στις σημαντικές επιστημονικές εργασίες του Θανάση Δρίτσα, καρδιολόγου στο Ωνάσειο ΚΚ, συνθέτη και συγγραφέα ο οποίος πρωτοπορεί και εργάζεται συστηματικά στο αντικείμενο της μουσικής ιατρικής σχεδόν δύο δεκαετίες.

Μια διεθνής προβολή για το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο αλλά και για τη χώρα μας σε εποχές που η προβολή πρωτότυπων επιστημονικών δραστηριοτήτων που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διεθνή εικόνα της χώρας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις πως η ζωή δεν έχει νόημα
ΕΜΑ: Θετική γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε 8 φάρμακα - Ποια είναι
Αιμορροφιλία Α: Θετική γνωμοδότηση  για θεραπεία από την Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση