Ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου « Οι Άγιοι Ανάργυροι» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στο Ξενοδοχείο “ΑΘΗΝΑΙΣ”, Βασ. Σοφίας 99 Πλατεία Μαβίλη.

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στις 21-22-23 και 24 Νοεμβρίου, 9.00-21.00 μ.μ.

Θα βρείτε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, τους φίλους σας, και σε ένα φιλικό περιβάλλον θα περάσετε ένα ωραίο πρωινό, η απόγευμα, με καφεδάκι, γλυκά και καλή διάθεση. Επίσης θα βρείτε μαρμελάδες χειροποίητες (σύκο, βερίκοκο, ροδάκινο, δαμάσκηνο, πορτοκάλι, γλυκά του κουταλιού, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τάρτες, πασταφλώρες, μπισκότα, κέικς, κουλουράκια, κρασιά, ποτά, μέλι, χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, τραπεζομάντηλα χειροποίητα, κάπες, πασμίνες, τσάντες, κεριά, μπιζού, κούπες παιχνίδια, στεφάνια, και πολλά άλλα δώρα.

Ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου « Οι Άγιοι Ανάργυροι» είναι ένα φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο, ιδρυτικός σκοπός του οποίου είναι να παρέχει την απαραίτητη αρωγή σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο στους ογκολογικούς ασθενείς. Ο Σύλλογος σήμερα προσφέρει έργο στο κοινωνικό σύνολο στους παρακάτω κυρίως τομείς.

1) Την οικονομική και ψυχολογική στήριξη των οικονομικά αδυνάτων ασθενών του Νοσοκομείου.

2) Την ενημέρωση –ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

3) Την οικονομική υποστήριξη και λειτουργική διαχείριση του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού ,που λειτουργεί με την επιστημονική ευθύνη του Ογκολογικού Νοσοκομείου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» στο «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ» (Τίρυνθος αρ΄2- Πατήσια, τηλ. 210- 2521418). Εκεί, από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν γίνει 38.000 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε γυναίκες 40-69 ετών (κυρίως άνεργες και ανασφάλιστες).

4)Την ανέγερση Ξενώνα Φιλοξενίας για τη φιλοξενία, ασθενών, και των συγγενών τους, σε ένα φιλικό περιβάλλον. Ο ξενώνας θα φιλοξενεί 35-40 οικονομικά αδυνάτους ασθενείς και συγγενείς κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ – ΕΟΠΥΥ
Έρευνα συνδέει τα φάρμακα για τις καούρες με υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης ημικρανίας
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό