Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® απέκτησαν τη δική τους σελίδα στο Facebook, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να γνωρίσουν τα προϊόντα της σειράς, να μοιραστούν τις απόψεις τους, να πάρουν μέρος σε πρωτότυπα παιχνίδια, αλλά και να ενημερωθούν για προωθητικές ενέργειες που αφορούν τα προϊόντα Breathe Right®.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν πώς οι ρινικές ταινίες Breathe Right® μπορούν να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την αναπνοή τους και πώς η καλύτερη αναπνοή μπορεί να βοηθήσει στον ύπνο, στην καλύτερη διάθεση αλλά και στην άθληση.

Οι ταινίες Breathe Right® προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση που οφείλεται σε αλλεργίες, κρυολόγημα ή στραβό ρινικό διάφραγμα, χωρίς τη χρήση φαρμάκων και σας βοηθούν να αναπνέετε σωστά, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε και να αισθάνεστε καλύτερα.

Τώρα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Breathe Right® πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ, μόνο με ένα “κλικ” στη σελίδα του στο Facebook, www.facebook.com/BreatheRightGreece 

Για να αναπνέετε καλύτερα και να κοιμάστε καλύτερα!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]