Στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρέως κοινού για την ιδιαιτερότητα της θρομβοεμβολής, της θανατηφόρου αυτής νόσου, που μπορεί να προληφθεί και να θεραπευτεί, η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, οργανώνει ενημερωτικό εκδήλωση με θέμα «Αγώνας κατά της Θρομβοεμβολής», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου 2015, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ριζάρη).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προφύλαξη και αντιμετώπιση της θρομβοεμβολής στην καθημερινή ζωή.

Η Επιστημονική Εκδήλωση, που οργανώνεται με τη συνεργασία όλων των επιστημονικών εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση της θρομβοεμβολής, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της ΚΕΔΕ, της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ενώ θα συμμετέχουν οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθηνών και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, οι ιατροί θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα θέσει το κοινό μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στο site του συνεδρίου www.thrombosiscongress.gr/εκδήλωσηκοινού.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA