Ο ιδρυτής της DHI Global Medical Group κύριος Κωνσταντίνος Γιώτης παρουσιάζει την Τρίτη 26 Μαΐου στις 12:00 – 13:00 μ.μ στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο τα 2 νέα προηγμένα DHI συστήματα διάγνωσης και θεραπείας της αλωπεκίας, το UDSA (Unique Diagnostic System for Alopecia) και το TOTAL CARE SYSTEM ( μεμονωμένες η σε συνδυασμό θεραπείες κατά της τριχόπτωσης).

H DHI Medical Group διεξήγαγε έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο με θέμα την στάση και αντίληψη των ασθενών με προβλήματα τριχόπτωσης κατά το στάδιο της επιλογής ιατρικού κέντρου. Διαπιστώθηκε ότι το 67% των ανδρών και γυναικών που πάσχουν από κάποια μορφή τριχόπτωσης δεν εξετάζονται από εξειδικευμένο γιατρό στα προβλήματα τριχόπτωσης πριν από οποιαδήποτε θεραπεία. Συγκεκριμένα οι ασθενείς δεν περνούν από το διαγνωστικό στάδιο όπως είθισται, αντιθέτως υποβάλλονται κατευθείαν σε κάποια θεραπεία.

Η παρουσίαση της DHI Global Medical Group στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο περιγράφει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η διάγνωση της αλωπεκίας στην επιτυχημένη θεραπεία της. Η DHI Global Medical Group έχει ηγετική θέση στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών παγκοσμίως και έχει θεραπεύσει μέχρι στιγμής 200.000 ασθενείς με συμπτώματα τριχόπτωσης σε όλο τον κόσμο.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι η DHI Global Medical Group πρωτοπορεί προσφέροντας τεχνογνωσία στον κλάδο καθώς εφαρμόζει την μοναδική θεραπεία DHI-Direct. Συνεργάζεται με δημόσια Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια συμβάλλοντας και προσφέροντας επιστημονικό υλικό στην έρευνα, αποκατάσταση και θεραπεία της τριχοφυΐας.

H DHI Global Medical Group είναι Ελληνική εταιρεία πιστοποημένη με ISO, κάτοχος Αμερικάνικης και Ευρωπαϊκής πατέντας και επίσης βραβευμένη ως η καλύτερη εταιρεία στην Εστίαση πελάτη από τα European Business Awards για το 2014- 2015 . Σήμερα η εταιρεία διατηρεί 56 κλινικές σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της DHI Global Medical Group είναι εκπαιδευμένο από την μοναδική ακαδημία αποκατάστασης μαλλιών στον κόσμο London Hair Restoration Training Academy.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή
Απάντηση της Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας για τη νοσηλεία και τον θάνατο του Δ. Καλλιάνου
Ερρίκος Ντυνάν: Καρδιολογική επέμβαση σε ασθενή 100 ετών!