Πρόκειται για ένα είδος εναλλακτικής εντελώς μη παρεμβατικής αντιγηραντικής θεραπείας το οποίο ήδη εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία σε χώρες της Ε.Ε, και τις Η.Π.Α . Διενεργείται μασάζ, με ειδικό μηχάνημα το οποίο διευκολύνει την απορρόφηση των υλικών που χρησιμοποιούνται από το δέρμα έως και 300%.

Πρόκειται για υλικά νέας φυτικής τεχνολογίας χωρίς χημικά συστατικά και αλλεργιογόνους παράγοντες. Τα προϊόντα βασίζονται στις πλέον σύγχρονες φόρμουλες και δραστικά συστατικά, τα οποία διαφέρουν σαφώς από τα συνήθη συστατικά των προϊόντων περιποίησης του δέρματος.

Οι πολύ ισχυρές ενώσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της υφής του δέρματος, μπορούν να περιορίσουν τα προβλήματα και να συνδυαστούν ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η σειρά προϊόντων που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες συνεδρίες δεν αποσκοπεί μόνο στη δημιουργία μιας πιο νεανικής επιδερμίδας, αλλά για τη βελτίωση της δομής του δέρματος με αποτελέσματα 6μηνης διάρκειας. Αναφορικά μερικές από τις λειτουργίες των συστατικών είναι η δράση κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, η βελτίωση της εμφάνισης των πόρων, η ενυδάτωση, η ενίσχυση των λιπιδίων του δέρματος, η διέγερση παράγωγης κολλαγόνου, η λείανση και σύσφιξη του δέρματος, ο σχηματισμός αποθεμάτων οξυγόνου το οποίο με τη σειρά του διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων, η απαλή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, και η συγκράτηση της υγρασίας.

Αξιοσημείωτη επίσης είναι η εφαρμογή φυτικών βλαστοκυττάρων φρούτων τα όποια διαθέτουν ισχυρή αντιγηραντική δράση, επιταχύνουν την ανανέωση του δέρματος, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, αναζωογονούν τα κύτταρα, συσφίγγουν το δέρμα, και τέλος προστατεύουν τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος μέσω μιας ουσίας, από βλαστικά κύτταρα μήλου που δρα κατά της πρόωρης γήρανσης.

Προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτούνται από 2 έως 6 συνεδρίες. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς σημάδια και ερεθισμούς και χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών. Για να διατηρήσουμε το καλό αποτέλεσμα απαιτείται η επανάληψη μίας μόνο συνεδρίας κάθε 6 μήνες.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;