Για σένα προσωπικά η σημερινή μέρα είναι οριακή. Αν κόψεις το τσιγάρο σήμερα, σώζεσαι... Αν το κόψεις αύριο, θα είναι πλέον πολύ αργά, γιατί ο καρκίνος, το εγκεφαλικό και άλλες σοβαρές αρρώστιες Θα έχουν καταστρέψει για πάντα την ζωή σου.

Θα φτάσεις στο σημείο, που δεν θα υπάρχει επιστροφή, διόρθωση, και θα βρίζεις την τύχη που είσαι άρρωστος... ενώ το προκάλεσες εσύ ο ίδιος, οι παραπάνω ασθένειες δεν είναι για τους άλλους και οι άλλοι το ίδιο πίστευαν.

Κόψε, λοιπόν, τώρα αμέσως το κάπνισμα όχι μόνο αντλώντας τη δύναμη από τους πρώην συναδέλφους καπνιστές, οι οποίοι ενώ κάπνιζαν 2-3 πακέτα την ημέρα, μέσα σε μια στιγμή, χωρίς να τους εξαναγκάσει κάποια σοβαρή αρρώστια, πήραν τη σωτήρια απόφαση και το έκοψαν εύκολα, αμέσως και για πάντα, αλλά αυτή την στιγμή σκέψου σοβαρά κάποιων ο οποίος έχασε την ζωή του εξαιτίας του καπνίσματος, θυμήσου πόσο ταλαιπωρήθηκε, πόσο πόνεσε, και πως ένοιωσες εσύ όταν άκουσες για αυτόν, για να φτάσει τελικά σε έναν μαρτυρικό θάνατο, αν σου αρέσει να έχεις μια τέτοια τύχη άναψε ένα τσιγάρο τώρα, κλείσε την σελίδα και συνέχισε την ημέρα σου...

αν όχι τότε διάβασε παρακάτω...

Το τσιγάρο κάθε χρόνο, δολοφονεί μαρτυρικά 30.000 'Ελληνες, δηλαδή μια μεγάλη πόλη κάθε χρόνο αφανίζεται. Τα θύματα του τσιγάρου στην Ελλάδα είναι 20 φορές περισσότερα από τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων.

Μια έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου το 1980, απέδειξε ότι στους 1.600 καρκινοπαθείς, οι 1.500 ήταν συστηματικά καπνιστές...!

Πολλοί από τους καπνιστές, ενώ βρίσκονται στα πρόθυρα του θανάτου από σοβαρές αρρώστιες: (καρκίνο, καρδιοπάθειες, εγκεφαλικό κ.κ.ε.) εξαιτίας του καπνίσματος, συνεχίζουν το κάπνισμα μέχρι Θανάτου...!

Είναι συγκλονιστική η εικόνα να βλέπεις έναν άρρωστο να μην μπορεί να αναπνεύσει, να βήξει, να πάει να σκάσει από την έλλειψη του αέρα εξαιτίας των κατεστραμμένων πνευμόνων από το κάπνισμα. Και αυτός να συνεχίζει το κάπνισμα...!

Κάποια στιγμή όλοι θα θυμηθούν αυτό το κείμενο, άλλοι επειδή χάρη σε αυτό σώθηκαν, και άλλοι γιατί το προσπέρασαν.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κλειστός προϋπολογισμός για τα προϊόντα θεραπευτικής κατηγορίας “Σκευασμάτων χορηγουμένων από του στόματος για τον καρκίνο του προστάτη”.
Αύξηση 7.146% στα πρόστιμα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων - Τι γίνεται στην Υγεία
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;