Στο πλαίσιο της καθιερωμένης βόλτας του στα περίπτερα της 85ης ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ολιγόλεπτη στάση και στο σταντ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νικόλαος Νίτσας, και ο προκάτοχός του, σήμερα πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Οι τρεις τους εικονίζονται σε παλιότερη φωτογραφία που έχει τοποθετηθεί σε μια πλευρά του εκθεσιακού χώρου, με τον πρωθυπουργό να επιδεικνύει στον φακό το έντυπο της εκστρατείας "ΕμβολιάΖω" που διοργανώνει από το 2017 ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Ο Κ. Μητσοτάκης δεν το άφησε ασχολίαστο και πλησίασε τη φωτογραφία. "Η φωτογραφία αυτή μη νομίζετε ότι είναι τωρινή. Είναι πριν την πανδημία. Ηταν προφητική", τόνισε.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον Ν.Νίτσα για τη μορφή και τους στόχους της φετινής εκστρατείας και ζήτησε από τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων να κάνουν "το παραπάνω", συμβάλλοντας όσο μπορούν στην αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμών του πληθυσμού κατά της COVID-19.

Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε ως αναμνηστικό δώρο το μπλουζάκι της εκστρατείας "ΕμβολιάΖω".

Β.Ιγν.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΙΣΑ: 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: ‘’Έμφραγμα του Μυοκαρδίου- Νεότερες προσεγγίσεις’’
LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής 26 Απριλίου 2024
Ανδρική υπογονιμότητα: Σχετίζεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων;