Αρχική

Ειδήσεις - Νέα

Πιο πρόσφατα

Καρταπάνης: Το Μητέρα στοχεύει ακόμα πιο υψηλάΚαρταπάνης: Το Μητέρα στοχεύει ακόμα πιο υψηλά

Υγεία & Business- 16 Νοεμβρίου 2019

Αντιμετωπίζουμε κάθε κρίση ως ευκαιρία, όραμά μας να καταστεί το Υγεία ο κορυφαίος όμιλος υγείας στην ευρύτερη περιοχή, τόνισε ο CEO του ομίλου στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Μητέρα. Η ιστορία της εμβληματικής μαιευτικής κλινικής.

Επιζώντες από καρδιακή προσβολή έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνουΕπιζώντες από καρδιακή προσβολή έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Επιστήμη & Ζωή- 15 Νοεμβρίου 2019

Σε έρευνα, άνθρωποι που υπέστησαν καρδιακή προσβολή, καρδιακή ανεπάρκεια ή επικίνδυνη αρρυθμία είχαν πάνω από επταπλάσιο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο σε σύγκριση με υγιείς ανθρώπους.

Το μέλλον των αντιβιοτικών εξαρτάται από όλους μαςΤο μέλλον των αντιβιοτικών εξαρτάται από όλους μας

Επιστήμη & Ζωή- 15 Νοεμβρίου 2019

H αντίσταση στα αντιβιοτικά επεσήμανε ο κ Στάθης Σκληρός, Γενικός Ιατρός και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Π.Φ.Υ. συνεχίζει να αυξάνεται και να αποτελεί σοβαρή απειλή για τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών.

Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιεί ηλεκτροκαρδιογραφήματα για την πρόβλεψη κολπικής μαρμαρυγήςΗ τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιεί ηλεκτροκαρδιογραφήματα για την πρόβλεψη κολπικής μαρμαρυγής

Επιστήμη & Ζωή- 15 Νοεμβρίου 2019

Χρησιμοποιώντας 2 εκατομμύρια ηλεκτροκαρδιογραφήματα που συλλέχτηκαν σε 3 δεκαετίες, οι ερευνητές δημιούργησαν νευρωνικά δίκτυα βαθιάς μάθησης. που προέβλεπαν μελλοντική αρρυθμία.

Σε σταθερή ανάπτυξη η SanofiΣε σταθερή ανάπτυξη η Sanofi

Υγεία & Business- 15 Νοεμβρίου 2019

Tα καθαρά κέρδη δραστηριοτήτων όσον αφορά το τρίτο φετινό τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 4,3%, αγγίζοντας τα 2.399 εκατ. ευρώ, και κατά 0,2% σε σταθερές τιμές συναλλάγματος.

Προβολή

Περισσότερα

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός παιδιών κατά της ιλαράς στη ΓερμανίαΥποχρεωτικός ο εμβολιασμός παιδιών κατά της ιλαράς στη Γερμανία

Επιστήμη & Ζωή- 15 Νοεμβρίου 2019

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, που θα εφαρμοστεί από τον Μάρτιο, οι γονείς θα αντιμετωπίζουν πρόστιμα έως $2.700 αν δεν εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Τη Μόρια επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥΤη Μόρια επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 15 Νοεμβρίου 2019

Στις συζητήσεις δόθηκε έμφαση στη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και στην επαρκή υγειονομική κάλυψη των φιλοξενούμενων προσφύγων/ μεταναστών.

Συνάντηση για το "Κτήμα Πάτμου και Καραβία"Συνάντηση για το "Κτήμα Πάτμου και Καραβία"

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 15 Νοεμβρίου 2019

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης μετέφερε την πρόθεση της ΚΤΥΠ ΑΕ να παραχωρήσει στον Δήμο Αθηναίων το «Κτήμα Πάτμου και Καραβία» στα Πατήσια.

Συνεργασία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και COSCO SHIPPING Charity FoundationΣυνεργασία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και COSCO SHIPPING Charity Foundation

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 15 Νοεμβρίου 2019

Σκοπός της συνεργασίας, 12μηνης χρονικής διάρκειας, είναι η υποστήριξη μαθητών ηλικίας 6 έως 18 ετών, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Johnson & Johnson ανακοινώνει δωρεά 500.000 εμβολίων Ebola της Janssen για τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ)Η Johnson & Johnson ανακοινώνει δωρεά 500.000 εμβολίων Ebola της Janssen για τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ)

Υγεία & Business- 15 Νοεμβρίου 2019

Οι πρώτες παρτίδες εμβολίου έχουν ήδη αποσταλεί στη χώρα.

Πρωκτικές βλάβες κατά τον τοκετό: Πόσο συχνές είναι;Πρωκτικές βλάβες κατά τον τοκετό: Πόσο συχνές είναι;

Επιστήμη & Ζωή- 15 Νοεμβρίου 2019

Η εγκυμοσύνη αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη και την επιδείνωση των αιμορροΐδων.

Ο Ε.Ο.Φ για τις ελλείψεις φαρμάκωνΟ Ε.Ο.Φ για τις ελλείψεις φαρμάκων

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 15 Νοεμβρίου 2019

''Kαλούμε ξανά τη βιομηχανία, τους χονδρέμπορους, τους φαρμακοποιούς, αλλά και όλους τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς σε συνεργασία.''

Πότε είναι απαραίτητη η μαγνητική τομογραφία για τον πόνο στη μέσηΠότε είναι απαραίτητη η μαγνητική τομογραφία για τον πόνο στη μέση

Επιστήμη & Ζωή- 15 Νοεμβρίου 2019

Βασική συντηρητική θεραπεία για την αντιμετώπισή του είναι η φυσικοθεραπεία, η οποία μάλιστα καλό είναι να αρχίζει μέσα σε λίγες ημέρες από την εμφάνισή του, σύμφωνα με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα.

Καρκίνος μαστού: Τι ρόλο παίζει η διατροφή μας;Καρκίνος μαστού: Τι ρόλο παίζει η διατροφή μας;

Επιστήμη & Ζωή- 15 Νοεμβρίου 2019

Για την πρόληψη της νόσου, ουσιαστικά ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που συστήνονται για την προαγωγή της καλής σωματικής υγείας.

Οι θέσεις του PhRMA Innovation Forum στο πλαίσιο της Hμερίδας «Clawback και Φαρμακευτική Δαπάνη»Οι θέσεις του PhRMA Innovation Forum στο πλαίσιο της Hμερίδας «Clawback και Φαρμακευτική Δαπάνη»

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 15 Νοεμβρίου 2019

''Είναι επιτακτικό να δρομολογηθεί με άμεση προτεραιότητα η επίλυση μιας σειράς κρίσιμων προκλήσεων που δυσχεραίνουν τη βιωσιμότητα του χώρου του φαρμάκου.''

Απώλειες πωλήσεων σε όγκο και αξία για τη ΦΑΓΕΑπώλειες πωλήσεων σε όγκο και αξία για τη ΦΑΓΕ

Υγεία & Business- 15 Νοεμβρίου 2019

Ξεθωριάζει το story του greek yogurt, στο οποίο εν πολλοίς στηρίχθηκε η ΦΑΓΕ στις διεθνείς αγορές. Ο ανταγωνισμός ροκάνισε όγκους πωλήσεων αλλά και περιθώρια κέρδους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ΗΠΑ, Βρετανία και Ιταλία.

Τρώτε σαν αθλητής σούπερ σταρ: Το σχέδιο διατροφής του Κριστιάνο ΡονάλντοΤρώτε σαν αθλητής σούπερ σταρ: Το σχέδιο διατροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 15 Νοεμβρίου 2019

Πώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής έφτασε στην κορυφή της φυσικής του κατάστασης;

Κάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ η μείωση θνησιμότητας από καρδιακά επεισόδια - Κορυφή στα εγκεφαλικάΚάτω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ η μείωση θνησιμότητας από καρδιακά επεισόδια - Κορυφή στα εγκεφαλικά

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 15 Νοεμβρίου 2019

Κάτω από τον μέσο όρο κινείται η Ελλάδα στα ισχαιμικά καρδιακά επεισόδια, ενώ βρίσκεται στην κορυφή στην επιβίωση έπειτα από εγκεφαλικά.

1.000 Έλληνες νεκροί κάθε χρόνο από πνευμονία - Σε έξαρση χειμώνα και άνοιξη, με ιώσεις και γρίπη1.000 Έλληνες νεκροί κάθε χρόνο από πνευμονία - Σε έξαρση χειμώνα και άνοιξη, με ιώσεις και γρίπη

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 15 Νοεμβρίου 2019

Ελάχιστοι θάνατοι καταγράφονται στη Στερεά Ελλάδα και στην Ανατολική Μακεδονία (6,24 και 6,53 αντίστοιχα), ενώ περισσότεροι παρατηρούνται στα νησιά του Ιονίου (12,69) και στο Βόρειο Αιγαίο (11,48).

Δαπάνες περίθαλψης στις χώρες του ΟΟΣΑΔαπάνες περίθαλψης στις χώρες του ΟΟΣΑ

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 15 Νοεμβρίου 2019

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δαπάνησαν το μεγαλύτερο μέρος για την υγειονομική περίθαλψη το 2018, που ισοδυναμεί με 16,9% του ΑΕΠ.

H ομάδα MED Runners της Ιατρικής Σχολής Αθηνών συμμετείχε στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.H ομάδα MED Runners της Ιατρικής Σχολής Αθηνών συμμετείχε στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 14 Νοεμβρίου 2019

Με 55 συμμετοχές φοιτητών σε όλες τις διαδρομές, εκ των οποίων οι δύο ήταν στην αυθεντική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, οι φοιτητές έδειξαν ότι η δύναμη του μυαλού μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Η κλιματική αλλαγή θα βλάψει περισσότερο τα παιδιάΗ κλιματική αλλαγή θα βλάψει περισσότερο τα παιδιά

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Aν συνεχιστεί ανεξέλεγκτη η κλιματική αλλαγή, tα παιδιά θα αντιμετωπίσουν περισσότερες ελλείψεις τροφίμων και λοιμώξεις.

Η ΕΟΔ φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ορεινής ΔιάσωσηςΗ ΕΟΔ φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ορεινής Διάσωσης

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 14 Νοεμβρίου 2019

Στη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ορεινής διάσωσης.

H DEMO παρούσα στον 37ο Κλασικό Μαραθώνιο της ΑθήναςH DEMO παρούσα στον 37ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με κέφι και πάθος, σε μία υπέροχη Αττική ημέρα, "χάρισαν το νου και το σώμα τους" σε ένα σκοπό.

Υπερφορολόγηση Clawback  και Φαρμακευτική Δαπάνη 2019 οδηγεί σε κατάρρευση της ελληνικής βιομηχανίας και του συστήματος υγείαςΥπερφορολόγηση Clawback  και Φαρμακευτική Δαπάνη 2019 οδηγεί σε κατάρρευση της ελληνικής βιομηχανίας και του συστήματος υγείας

Υγεία & Business- 14 Νοεμβρίου 2019

Ο πρόεδρος της ΠΕΦ κ. Θεόδωρος Τρύφων, αναφέρθηκε στο πλήρες αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται ο κλάδος λόγω της υποχρηματοδότησης της φαρμακευτικής δαπάνης και των καθυστερήσεων στην εφαρμογή διαρθρωτικών μέτρων.

Στις 16 Νοεμβρίου ξεκινούν οι εργασίες  του 5ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου στον Βόλο Στις 16 Νοεμβρίου ξεκινούν οι εργασίες  του 5ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου στον Βόλο

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 14 Νοεμβρίου 2019

Το συνέδριο διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Θεραπεία με Ιντερφερόνη βήτα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμόΘεραπεία με Ιντερφερόνη βήτα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Η Επιτροπή Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης σύστησε την αναπροσαρμογή στις πληροφορίες προϊόντος της ιντερφερόνης β-1b της εταιρείας για την πολλαπλή σκλήρυνση, ως προς την παράγραφο που αφορά την εγκυμοσύνη.

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη στην ΠάτραΔράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη στην Πάτρα

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 14 Νοεμβρίου 2019

Aστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ της Πάτρας ντύθηκε εξωτερικά με ειδικό υλικό στο οποίο επάνω έχουν τυπωθεί μηνύματα για το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Συγκοινωνούντα δοχεία διαβήτης και κατάθλιψηΣυγκοινωνούντα δοχεία διαβήτης και κατάθλιψη

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Το 6ο πανελλήνιο συνέδριο της ESoDiMeSO, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και στις 8 Δεκεμβρίου.

Κορυφώνονται οι δράσεις της καμπάνιας της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ με άξονα και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη ΔιαβήτηΚορυφώνονται οι δράσεις της καμπάνιας της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ με άξονα και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Οι ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία θα συνεχιστούν, ενώ οι δράσεις της καμπάνιας θα κορυφωθούν το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου.

Άγνοια για το γλαύκωμα έχει ένας στους δύο ΈλληνεςΆγνοια για το γλαύκωμα έχει ένας στους δύο Έλληνες

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Στην ερώτηση αν το γλαύκωμα οδηγεί σε τύφλωση αποδείχθηκε ότι λιγότερο από το μισό δείγμα με ποσοστό 48,9% γνώριζε την δυσμενή αυτή εξέλιξη της πάθησης.

Οι νέοι αντιπρόεδροι και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΦ – Οι αρμοδιότητες και οι αλλαγέςΟι νέοι αντιπρόεδροι και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΦ – Οι αρμοδιότητες και οι αλλαγές

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 14 Νοεμβρίου 2019

Στο ΦΕΚ, ορίζεται πως στη θέση του Α’ αντιπροέδρου, την οποία κατείχε ο φαρμακοποιός Ηλίας Γιαννόγλου, διορίζεται ο γιατρός Ελευθέριος Πάλλης, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ ζητά την άμεση λύση στο ζήτημα της επιχορήγησης των γονεϊκών Φορέων από τις ΠεριφέρειεςΗ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ζητά την άμεση λύση στο ζήτημα της επιχορήγησης των γονεϊκών Φορέων από τις Περιφέρειες

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 14 Νοεμβρίου 2019

Απέστειλε επιστολή ρος την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου.

Β. Κικίλιας: Μείωση στη χορήγηση φαρμάκων ή αποζημίωση με βάση τον ευρωπαϊκό μέσο όροΒ. Κικίλιας: Μείωση στη χορήγηση φαρμάκων ή αποζημίωση με βάση τον ευρωπαϊκό μέσο όρο

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 14 Νοεμβρίου 2019

"Το κράτος δεν μπορεί να είναι ανίσχυρο. Πρέπει να είναι ισχυρό και να μπορεί να διαπραγματεύεται. Για να είναι ισχυρό πρέπει να είναι ακέραιο. Και σε ό,τι μας αφορά αυτή είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη", ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Ρεκόρ θανάτων από διαβήτη σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη - Ελάχιστοι στην ΉπειροΡεκόρ θανάτων από διαβήτη σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη - Ελάχιστοι στην Ήπειρο

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 14 Νοεμβρίου 2019

Η υψηλότερη αναλογία παρουσιάζεται στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, η χαμηλότερη στην Ήπειρο, ενώ η Αττική βρίσκεται κοντά στον μέσο όρο.

Ο ‘’ιδιαίτερος'' διαβήτης των ασθενών με Κυστική ΊνωσηΟ ‘’ιδιαίτερος'' διαβήτης των ασθενών με Κυστική Ίνωση

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Πολλοί ινοκυστικοί ασθενείς συνήθως αγνοούν ότι πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη και πιθανόν να μην έχουν κάποιο σύμπτωμα, μέχρι να εξεταστούν για διαβήτη.

ΕΚΑΒ: Συμμετοχή στην ευρείας κλίμακας άσκηση ετοιμότητας  στο αεροδρόμιο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''ΕΚΑΒ: Συμμετοχή στην ευρείας κλίμακας άσκηση ετοιμότητας  στο αεροδρόμιο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 14 Νοεμβρίου 2019

Το ΕΚΑΒ συμμετείχε στην ευρείας κλίμακας άσκηση ετοιμότητας της Fraport Greece, στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο παγκρέατος  από τον Σύλλογο ‘ΚΕΦΙ’Επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο παγκρέατος  από τον Σύλλογο ‘ΚΕΦΙ’

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Ετησίως, περίπου 12 άνδρες και 8 γυναίκες στους 100.000 διαγιγνώσκονται με παγκρεατικό καρκίνο στην Ευρώπη.

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον διαβήτη από τον Όμιλο Ιατρικού ΑθηνώνΕξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον διαβήτη από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 14 Νοεμβρίου 2019

Ισχύει από τις 14 Νοεμβρίου έως και τις 29 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Διαβήτη.

Δεύτερη γέννηση παιδιού με Μεταφορά Μητρικής ΑτράκτουΔεύτερη γέννηση παιδιού με Μεταφορά Μητρικής Ατράκτου

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 14 Νοεμβρίου 2019

Το νεογνό γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2019, από Ελληνίδα γυναίκα με βεβαρυμμένο ιστορικό 10 αποτυχημένων προσπαθειών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Νεότερα φάρμακα για τον σακχαρώδη διαβήτη βελτιώνουν και την καρδιακή λειτουργίαΝεότερα φάρμακα για τον σακχαρώδη διαβήτη βελτιώνουν και την καρδιακή λειτουργία

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Τα τελευταία χρόνια στην φαρέτρα της φαρμακευτικής αγωγής για τον σακχαρώδη διαβήτη έχει προστεθεί μια νέα κατηγορία φαρμάκων, οι αναστολείς SGLT-2.

Διαβητικό πόδι: Αύξηση ακρωτηριασμών τα τελευταία 5 χρόνιαΔιαβητικό πόδι: Αύξηση ακρωτηριασμών τα τελευταία 5 χρόνια

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων με διαβήτη στις Η.Π.Α. αλλά και σε όλο τον πλανήτη και φυσικά στην χώρα μας, χάνει τα δάχτυλα των ποδιών ή και ακρωτηριάζουν τα άκρα του μέχρι τη μέση ηλικία.

Χρειάζονται θεραπεία οι ασυμπτωματικοί λίθοι του ουροποιητικού συστήματος;Χρειάζονται θεραπεία οι ασυμπτωματικοί λίθοι του ουροποιητικού συστήματος;

Επιστήμη & Ζωή- 14 Νοεμβρίου 2019

Με την αυξανόμενη χρήση των ακτινολογικών εξετάσεων, η ανίχνευση των ασυμπτωματικών νεφρόλιθων γίνεται όλο και συχνότερα τυχαία.

Η ΝASA επέλεξε την Nanobionic μέσα στις 10 πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο για τον διαγωνισμό NASA iTech iiΗ ΝASA επέλεξε την Nanobionic μέσα στις 10 πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο για τον διαγωνισμό NASA iTech ii

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 14 Νοεμβρίου 2019

H πρώτη ελληνική εταιρία που πετυχαίνει μία τέτοια διάκριση.

«Δεν μετέφερα βαλίτσες» υποστήριξε ο Κων. Φρουζής«Δεν μετέφερα βαλίτσες» υποστήριξε ο Κων. Φρουζής

Υγεία & Business- 14 Νοεμβρίου 2019

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Novartis φέρεται να έχει πει πως δεν συνάντησε ποτέ “πριβέ” τον Αν. Σαμαρά και πως δεν μετέφερε ποτέ βαλίτσα.

Μακρύς ο δρόμος προς την κορυφή των εταιρειών βιοτεχνολογίας για τις γυναίκεςΜακρύς ο δρόμος προς την κορυφή των εταιρειών βιοτεχνολογίας για τις γυναίκες

Υγεία & Business- 14 Νοεμβρίου 2019

Οι άντρες ελέγχουν το 90% των διευθυντικών θέσεων.

Απορρίπτουν εισαγγελικές πηγές την κατάθεση ΦρουζήΑπορρίπτουν εισαγγελικές πηγές την κατάθεση Φρουζή

Υγεία & Business- 13 Νοεμβρίου 2019

Το επίμαχο ραντεβού του κατηγορουμένου, με τους συνηγόρους του, τον Μάιο του 2018 στην Εισαγγελία Διαφθοράς, αφορούσε αίτηση που έκανε ο ίδιος για άρση της δέσμευσης τραπεζικών του λογαριασμών.

Ιασώ: Εγκαίνια στις νέες εγκαταστάσεις της κλινικής ΜαστούΙασώ: Εγκαίνια στις νέες εγκαταστάσεις της κλινικής Μαστού

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 13 Νοεμβρίου 2019

Πέμπτη σε περιστατικά στην Ευρώπη.

Πώς επηρεάζει ο διαβήτης τη σεξουαλική ζωή ανδρών και γυναικώνΠώς επηρεάζει ο διαβήτης τη σεξουαλική ζωή ανδρών και γυναικών

Επιστήμη & Ζωή- 13 Νοεμβρίου 2019

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι ο σακχαρώδης διαβήτης τριπλασιάζει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας στους διαβητικούς άνδρες, ενώ στις διαβητικές γυναίκες διπλασιάζει τον κίνδυνο σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Η διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση – Απολαυστικές συνταγές από τη ΣΕΦ Ντίνα ΝικολάουΗ διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση – Απολαυστικές συνταγές από τη ΣΕΦ Ντίνα Νικολάου

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 13 Νοεμβρίου 2019

Η ΣΕΦ Ντίνα Νικολάου και ο διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης παρουσίασαν τα νεότερα ερευνητικά δεδομένα σχετικά με το ρόλο που διαδραματίζουν διάφορα θρεπτικά συστατικά στην πολλαπλή σκλήρυνση.

Στην κορυφή το νοσοκομείο 'Λαϊκό' - 7 Κέντρα Εμπειρογνωμοσύνης Σπάνιων ΠαθήσεωνΣτην κορυφή το νοσοκομείο 'Λαϊκό' - 7 Κέντρα Εμπειρογνωμοσύνης Σπάνιων Παθήσεων

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 13 Νοεμβρίου 2019

Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντικό βήμα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας.

5 Μετεκπαιδευτική Συνάντηση Νοτιοδυτικής Ελλάδας, για τον καρκίνο5 Μετεκπαιδευτική Συνάντηση Νοτιοδυτικής Ελλάδας, για τον καρκίνο

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 13 Νοεμβρίου 2019

Στην επιστημονική συνάντηση, διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό διαφορετικών ειδικοτήτων θα ανταλλάξουν απόψεις.

Εφαρμοσμένο Σεμινάριο Πεδίου Rhodes Protect 2019 από το ΕΚΠΑ

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 13 Νοεμβρίου 2019

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από 14 έως 18 Νοεμβρίου.

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Προϊόντα & Υπηρεσίες- 13 Νοεμβρίου 2019

Επιστημονικοί Φορείς, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ιατρικής Κοινότητας  συμμετέχουν στο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Υγιών Πόλεων στην Αθήνα, δήλωσε ο Γ.Πατούλης.

Ενισχύουν τη συνεργασία τους Interamerican και Eυρωκλινική ΑθηνώνΕνισχύουν τη συνεργασία τους Interamerican και Eυρωκλινική Αθηνών

Υγεία & Business- 13 Νοεμβρίου 2019

H κλινική εντάσσεται στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα της ασφαλιστικής εταιρείας για προγράμματα του πρωτοποριακού συστήματος ασφάλισης υγείας Bewell.

Καμπάνια της Sanofi Ελλάδας “Diabetes. Your Type”Καμπάνια της Sanofi Ελλάδας “Diabetes. Your Type”

Επιστήμη & Ζωή- 13 Νοεμβρίου 2019

Η εταιρεία υποστηρίζει την εξατομικευμένη προσέγγιση στη θεραπεία του διαβήτη στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη 2019.

Υπερσύγχρονο, πρωτοποριακό τρισδιάστατο, φορητό ακτινοσκοπικό μηχάνημα C arm στον 'Αγιο Σάββα'Υπερσύγχρονο, πρωτοποριακό τρισδιάστατο, φορητό ακτινοσκοπικό μηχάνημα C arm στον 'Αγιο Σάββα'

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 13 Νοεμβρίου 2019

Κυρίως ορθοπεδικοί, νευροχειρουργοί, ουρολόγοι κλπ του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» αποκτούν ένα υπερσύγχρονο εργαλείο, για πρωτοποριακές και ασφαλείς επεμβάσεις.

Συνάντηση της Επιστημονικής Ιατρικής Κοινότητας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής με τον Υφυπουργό ΥγείαςΣυνάντηση της Επιστημονικής Ιατρικής Κοινότητας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής με τον Υφυπουργό Υγείας

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 13 Νοεμβρίου 2019

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην εκπαίδευση των Γενικών/Οικογενειακών Ιατρών, κίνητρα για την οργάνωση και στελέχωση της ΠΦΥ.

Η εξωσωματική δεν αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστούΗ εξωσωματική δεν αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού

Επιστήμη & Ζωή- 13 Νοεμβρίου 2019

Οι μελέτες αυτές καταρρίπτουν το μύθο που ανέφερε αύξηση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

EFPIA - ΣΦΕΕ: Πολύτιμη η εμπειρία του ασθενούς στην αξιολόγηση της καινοτομίαςEFPIA - ΣΦΕΕ: Πολύτιμη η εμπειρία του ασθενούς στην αξιολόγηση της καινοτομίας

Περίθαλψη & Ασφάλιση- 13 Νοεμβρίου 2019

Πολλοί φορείς HTA δεν θεωρούν ότι η εμπειρία των ασθενών έχει από μόνη της κάποιο όφελος, ενώ ευνοεί μια πιο αποκλειστική εστίαση στα κλινικά αποτελέσματα.

Σελίδες: Επόμενη
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν σταματάς την άσκησηΤι συμβαίνει στο σώμα σου όταν σταματάς την άσκηση

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την άσκηση, αλλά - δυστυχώς- δεν είναι μόνιμα.... Περισσότερα »

10 τρόποι για ανακούφιση των κουρασμένων ματιών από χρήση υπολογιστή10 τρόποι για ανακούφιση των κουρασμένων ματιών από χρήση υπολογιστή

Τα συμπτώματα του συνδρόμου της όρασης του Η/Υ περιλαμβάνουν: κόπωση των ματιών και δυσφορία, ξηροφθαλμία, κεφαλαλγία, θολή όραση, πόνο στον αυχένα και ... Περισσότερα »

Πώς ο θόρυβος στον εργασιακό χώρο πλήττει την ευεξίαΠώς ο θόρυβος στον εργασιακό χώρο πλήττει την ευεξία

Μεγάλο μέρος του προβλήματος μπορεί να αποδοθεί στην τάση για γραφεία ανοιχτού τύπου, που συγκριτικά είναι τα πιο θορυβώδη.... Περισσότερα »

Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες σύλληψης μωρούΠώς να αυξήσετε τις πιθανότητες σύλληψης μωρού

Επιλογές τρόπου ζωής που κάθε γυναίκα πρέπει να εξετάσει, εάν θέλει να βελτιώσει τη γονιμότητά της και την πιθανότητα να έχει μία υγιή εγκυμοσύνη.... Περισσότερα »

Ρομποτική Ορθοπαιδική ΧειρουργικήVideo - Ρομποτική Ορθοπαιδική Χειρουργική

Ο Διευθυντής Β' Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ, Κωσνσταντίνος Δρετάκης, μας ενημερώνει για την ρομποτική ορθοπαιδική χειρουργική. Η ρομποτική ορθοπαιδική χειρουργική έχει ανοίξει εντυπωσιακά νέους ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

stray_animals
Ποια είναι η θέση σας για τα αδέσποτα ζώα;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
Μια γυναίκα που έγινε μαμά στα 17 μοιράζεται μαζί μας το πόσο καμαρώνει για την έφηβη πια κορούλα της και όσα η ίδια έχει καταφέρει.
Αυτοί οι 4 παράγοντες, σύμφωνα με τους επιστήμονες, επηρεάζουν την ευφυΐα του εμβρύου
Ωραίος ο Μπραντ Πιτ, όμως, τις περισσότερες φορές εμάς τις γυναίκες δεν μας κερδίζει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα... αλλά κάποιες άκρως γοητευτικές ατέλειες.
© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube