Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017, 14:08

Ποιες είναι οι συνέπειες του ηλιακού εγκαύματος;

Τι συμβαίνει στο δέρμα σας όταν εκτίθεται στον ήλιο και γιατί αντιδρά με κοκκίνισμα ή ακόμα και με «φουσκάλες» ή ξεφλούδισμα όταν το παρακάνετε;

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, 16:02

Επιθέματα για κάλους και φουσκάλες με την εγγύηση Hansaplast

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η άμεση πρόληψη και αντιμετώπιση των κάλων και φουσκάλων με αξιόπιστα προϊόντα, όπως τα επιθέματα Hansaplast για Κάλους και φουσκάλες, που φέρουν τη Σύσταση του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων Ποδολόγων, είναι απαραίτητη.

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015, 15:58

Πώς προστατεύουμε τα πόδια μας από τις φουσκάλες

Ενοχλητικές και επώδυνες, οι φουσκάλες προκαλούνται από τριβή, συνήθως από τα παπούτσια ή τις κάλτσες που έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε;

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, 19:18

Νέα επιθέματα για φουσκάλες Hansaplast

Μεγάλη ανθεκτικότητα και άμεση ανακούφιση από την πίεση και τον πόνο προσφέρουν τα νέα επιθέματα για φουσκάλες Hansaplast.

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 19:12

Πώς θα αποφύγετε το ‘πόδι του αθλητή’

‘Το πόδι του αθλητή’ είναι μια μηκητιασική λοίμωξη που χαρακτηρίζεται από κνησμό, κόκκινες φουσκάλες και ρωγμές στο δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού.

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2007

Fenivir:Για γρήγορη θεραπεία του επιχείλιου έρπητα

Πόνος, τσούξιμο, φαγούρα, αντιαισθητικές και επώδυνες φουσκάλες στα χείλη; Η ταλαιπωρία του επιχείλιου έρπητα μάς θυμάται συνήθως όταν ο οργανισμός βρίσκεται στα όρια του. Γι’ αυτό και το χειμώνα με το έντονο κρύο, τα κρυολογήματα, το άγχος και τις έννοιες ο ιός του απλού έρπητα βρίσκει τις κατάλληλες συνθήκες για να εκδηλωθεί.