Πόνος, τσούξιμο, φαγούρα, αντιαισθητικές και επώδυνες φουσκάλες στα χείλη;

Η ταλαιπωρία του επιχείλιου έρπητα μάς θυμάται συνήθως όταν ο οργανισμός βρίσκεται στα όρια του. Γι’ αυτό και το χειμώνα με το έντονο κρύο, τα κρυολογήματα, το άγχος και τις έννοιες ο ιός του απλού έρπητα βρίσκει τις κατάλληλες συνθήκες για να εκδηλωθεί.

Τώρα, αντιμετωπίστε αυτή την επαναλαμβανόμενη ταλαιπωρία με Fenivir .
H κρέμα Fenivir είναι ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που χάρη στη δραστική ουσία penciclovir σταματά τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωση των ιών του απλού έρπητα μέσα στο σώμα.

Με αυτό τον τρόπο, επιταχύνει τη θεραπεία και ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα.

Επιπλέον, σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η κρέμα Fenivir επιταχύνει τη θεραπεία του επιχείλιου έρπητα ακόμη κι όταν ξεκινήσετε την αγωγή σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης της λοίμωξης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς 1 στους 2 ασθενείς δεν αναγνωρίζουν έγκαιρα το αρχικό στάδιο της λοίμωξης.


Απαλλαγείτε λοιπόν από τα συμπτώματα του επιχείλιου έρπητα σε λίγες μόνο μέρες και βοηθήστε τα χείλη σας να δείχνουν και πάλι όμορφα και υγιή.

Χρησιμοποιήστε την κρέμα Fenivir κάθε 2 ώρες (εκτός από τη διάρκεια του ύπνου) για 4 ημέρες. Κατά προτίμηση η αγωγή να ξεκινά με την έναρξη των συμπτωμάτων του επιχείλιου έρπητα. Και όπως ισχύει για όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα, πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα Fenivir διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Fenivir . Για γρήγορη θεραπεία του επιχείλιου έρπητα .

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο